prestižna lista

Veliki uspjeh i postignuće Hailey Bieber: Postala je lice s naslovnice popularne Forbesove liste ’30 ispod 30'

30.11.2022 u 20:00

Bionic
Reading

Popularni časopis 'Forbes' jedan je od najuspješnijih poslovnih magazina na svijetu, a posebno je poznat po svojoj listi uspješnih mladih ljudi u poslovnom svijetu. Na ovogodišnjoj naslovnici nalazi se Hailey Bieber koja je komentirala kakva je čast krasiti naslovnicu popularnog časopisa, ali i vlastitu ulogu u brendu 'Rhode'

Hailey Bieber najpoznatija je kao supruga globalne zvijezde, pjevača Justina Biebera. Osim po tituli 'supruga' prepoznata je i kao jedna od djevojaka s najboljim smislom za modu te nerijetko diktira modne trendove. Često je lice modnih i beauty editorijala, ali ovaj put ostvarila je suradnju s prestižnim časopisom Forbes u kojem je predstavila vlastiti brend Rhode.

Hailey Bieber, supermodel i samoproglašena ovisnica o skincare-u, ima pristup najekskluzivnijoj kozmetici svijeta jer ju mnogi brendovi žele kao zaštitno lice njihovih linija. Ali posljednje dvije godine, proizvodi koje najvjerojatnije ima u torbi su oni koje potpisuje i koji su dosad bili nedostupni javnosti.

Njezin brend Rhode službeno je lansiran u lipnju s tri proizvoda čija je cijena ispod 30 dolara. Budući da je vrlo popularan među ljubiteljima Biebera, linija ima listu čekanja od 700.000 ljudi, tvrdi Forbes. Proizvodi se prodaju unutar 36 sekundi , a ponosna manekenka je rekla da je njezina tvrtka na pravom putu da ove godine ostvari prihod od osam znamenki, što je ogroman uspjeh za novu tvrtku.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je prethodnih godina ostvarila velik poslovni uspjeh u svijetu manekenstva i modelinga surađujući s najvećim imenima modne industrije, Hailey je priznala da još uvijek sumnja u sebe.

'Ono o čemu sam razmišljala je bio strah da me neće shvatiti ozbiljno. Shvaća li me uopće itko ozbiljno, kao osnivača, kao poduzetnika?', priznala je.