NE SKRIVA ZADOVOLJSTVO

Veliki povratak na scenu Mirne Berend: 'Evo zašto se svaka nepravda otrpi i zašto me nikada neće sakriti od moje publike'

06.04.2019 u 13:09

Bionic
Reading

Po mnogima jedna od najboljih televizijskih voditeljica koja već duže vrijeme izbiva iz javnosti uskoro će ponovo stati na pozornicu. I ti na Poljudu. Mirna Berend sa svojim fanovima je podijelila svoj ponos i sreću zbog novog angažmana

'Evo zašto se svaka nepravda otrpi i zašto me nikada neće sakriti od moje publike. Zazvonio je telefon, moj dragi prijatelj i čovjek s kojim sam toliko puta radila, moj Bubalo pita hoćeš s Oliverom Mlakarom voditi ovaj koncert na Poljudu. Moj odgovor je bio tišina. Dvije sekunde, a onda gromoglasno da. Jednom sam u životu u svojoj profesionalnoj karijeri imala čast stati pred punim Poljudom i nikada se to ne može zaboraviti. Nisam ni sanjala da će se taj San ponoviti još jednom', poručila je Mirna Berend na svom Facebook profilu.

Zahvalila se menadžeru Ivici Bubalu koji ju je pozvao da sudjeluje na predstojećem koncertnom spektaklu te je izrazila veselje što će ponovo sa svojim uzorom i učiteljem Oliverom Mlakarom te moći raditi posao koji voli najviše na svijetu.

Mirna i Oliver će biti voditelji na koncertu 'To je moja zemlja' koji će se održati 9. lipnja na splitskom Poljudu. Sav prihod od prodaje ulaznica ići Udruzi zavoda za Urologiju KBC-a Split za kupnju laparoskopskog stupa, a nastupit će brojna imena domaće scene.

Omiljena voditeljica prošle godine se nakon više od dvadeset godina vratila u rodni grad Petrinju. Sretna i zaljubljena, a za svoga odabranika je izjavila da je bio dio njezine duhovne snage koja joj je pomogla prije tri godine prebroditi mnoge teške trenutke.

  • +7
Mirna Berend Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL