SRETAN PAR

Velika sreća poznatog glumca: 'Padala je kiša baš kao i danas'

13.06.2018 u 20:57

Bionic
Reading

Danas je bio jedan od najsretnijih dana za Amara Bukvića i njegovu suprugu Almu. Prije četiri godine 13. dana u mjesecu lipnju popularni glumac i PR stručnjakinja vjenčali su se u krugu najuže obitelji i prijatelja. Sretni par danas se sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama prisjetio tog za njih važnog događaja

'Volim te', kratko je napisao Amar Bukvić uz fotografiju sa svog bajkovitog vjenčanja s Almom Vukičević. Njihov život itekako se promijenio u posljednje četiri godine kada su, na današnji dan, stupili u brak.

Danas je njihova sretna obitelj bogatija za još dva člana. Prvo im se, u ožujku 2015. godine rodio sinčić kojemu su nadjenuli ime Aman, a potom je, u travnju ove godine, na svijet došla i djevojčica Amal.

Svoju sreću ni Makaranka Alma nije propustila podijeliti sa svojim pratiteljima. 'Pouring rain same as today' odnosno 'Padala je kiša baš kao i danas', napisala je na kišni zagrebački dan pokraj više idiličnih fotografija s njihova vjenčanja.

Amar i PR stručnjakinja Alma Vukičević zaljubili su se pred ljeto 2012. godine na rođendanskoj večeri zajedničkog prijatelja, košarkaša Damjana Rudeža. 'Bila je to ljubav na prvi pogled, onaj trenutak kad učinite sve da tu osobu zadržite u svojoj blizini… Katkad mi se čini da nam se već u pogledu vidi da potpuno isto razmišljamo i želimo iste stvari', izjavio je ranije glumac.

Zavjete su nakon dvije godine veze razmijenili u društvu prijatelja i članova obitelji u restoranu na Šestinama među kojima su bili Tarik i Lejla Filipović, Filip Juričić te brojna poznata glumačka krema.

  • +6
Alma i Amar Bukvić u zimskoj šetnji sa sinčićem Amanom Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić