NOVI IZGLED

Velika promjena: Bivša domaća voditeljica odlučila skratiti kosu

07.05.2018 u 22:04

Bionic
Reading

U siječnju je ova prirodna brineta otišla u plavuše, a sada je bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin ponovno odlučila uvesti neke promjene u svoj izgled. Pogledajte kako joj stoji nova kratka frizura

Poznata tv voditeljica koja se nedavno povukla s malih ekrana te se trenutno bavi PR-om, Antonija Stupar Jurkin odlučila se na stilsku promjenu koja je već naišla na mnoge pohvale na društvenim mrežama. Fotografiju svog novog izgleda Antonija je podijelila na svom Instagram profilu.

#prugice ❤️ #dress @lamarpeofficialbrand #makeup @vesnnamakeup #rtl

Objavu dijeli Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin)

Njezin zaštitni znak godinama je bila duga smeđa kosa, a onda je početkom siječnja odlučila vidjeti kako joj stoje svjetliji tonovi. Postepeno je postala platinasta plavuša, a sada se ošišala na kratki bob, koji je trenutno hit frizura.

Na identičnu se frizuru nedavno opredijelila i pjevačica Maja Šuput, koja za razliku od Antonije vrlo često mijenja svoje stilove i frizure.

Lijepu voditeljicu na ovaj hrabar potez nagovorili su u salonu Franić, čiji se frizerski tim brine i o frizurama naše predstavnice na Eurosongu, Franke Batelić, a čiji je česti gost i Tia Mamić.