uskrsni ponedjeljak

Vedran Ćorluka pokazao kako provodi dan u Frankinoj Istri

10.04.2023 u 20:13

Bionic
Reading

Ćorluka je iskoristio dan nakon najvećeg kršćanskog blagdana za dan u prirodi, ali i ozbiljan trening. Punom se parom priprema za biciklističko natjecanje u Francuskoj, a vožnja po lijepom istarskom kraju bila je vrlo uspješna

Naš bivši nogometni reprezentativac pokazao je kako provodi dan nakon Uskrsa. Vedran Ćorluka pohvalio se jednim aktivnim danom na društvenim mrežama, a gdje drugdje nego u rodnom kraju svoje partnerice Franke Batelić! Iako je pjevačica blagdan provela radno sudjelovanjem u žiriju 'Plesa sa zvijezdama', dan uoči Uskrsa i show-a Franka i Vedran uživali su na otoku Cresu, no ova nezaustavljiva obitelj već se zaputila u Istru.

Čarli je veliki ljubitelj sporta, a vrijeme slobodno od obaveza rado provodi baveći se sportom. U zadnje vrijeme bivši nogometaš rado se bavi biciklizmom pa je i ovaj neradni dan ispunio omiljenom aktivnosti.

Na Instagramu se pohvalio svojim aktivnim ponedjeljkom na Učki. Odvozio je gotovo 108 kilometara, a sve zbog priprema za Haute Route, najprestižniju višednevnu biciklističku turu za bicikliste amatere.

Podatke svog treninga objavio je i na storyju te pokazao kako mu ovaj hobi zbilja puno znači. Biciklizmom se bavi još od 2017. godine, a u lipnju prošle godine već je sudjelovao na natjecanju u Francuskoj.

Franka i Vedran slobodne trenutke rado provode u Istri, a nedavno je pjevačica o rodnome kraju pisala kao o: 'Mjestu gdje se širi miris djetinjstva i bezbrižnosti. Mjestu istinske sreće i mira gdje duša prodiše.'

TRENER NK PARAGA

Na Knjazov nagovor Vedran Ćorluka prihvatio se pravog izazova

Pogledaj galeriju