PRAVO OSVJEŽENJE

Večer uoči polufinala Mia Dimšić odlučila se na drastičnu promjenu: Hoće li joj nova frizura donijeti sreću na Eurosongu?

10.05.2022 u 09:33

Bionic
Reading

Mlada Osječanka već je tjedan dana u Italiji gdje se sa svojom ekipom sprema za predstavljanje na eurovizijskoj pozornici u Torinu. Večeras će pokušati izboriti finale, a na Instagramu se pohvalila novom, kraćom frizurom. Njezin osvježeni izgled svima se svidio

Prvo polufinale Eurosonga starta večeras u 21 sat, a Mia Dimšić s pjesmom 'Guilty Pleasure' u dvorani Pala Olimpico u Torinu nastupa jedanaesta. Kantautorica je izjavila da pokušava što manje razmišljati o plasmanu premda naravno priželjkuje finale. 29-godišnju Osječanku za koju će danas navijati cijela Hrvatska, uživo će bodriti i članovi njezine obitelji te desetak prijatelja, a prije nastupa pokazala je na kakvu se promjenu odlučila.

'Sretna sam, uzbuđena i spremna za emisiju', poručila je Mia pored objavljenih fotografija na Instagramu. Brojni fanovi su joj pohvalili novu frizuru te joj poželjeli sreću. Pjevačica se odlučila za bob frizuru s kakvom smo je ranije navikli vidjeti, a u Torinu je prije nje nosila ekstenzije.

'Frizura je sve, bravo', 'Prava si ljepotica i leptirica', 'Najbolja', 'Predivna', 'Izgledaš odlično! Sretno', tepaju joj brojni obožavatelji koji su odmah uočili novu frizuru.

'Na samom Eurosongu, kao i na crvenom tepihu, pojavit ću se u kreacijama dizajnerskog dvojca Elfs, koji je sa mnom od samih početaka, a za šminku i frizuru pobrinut će se Ivana Šimunić, koja me šminka od mog prvog spota, kao i Ivan Pervan, koji se već godinama brine o mojoj kosi. Drago mi je što uz sebe imam ljude kojima vjerujem', najavila je Mia uoči odlaska u Torino za tportal.

  • +10
Mia Dimšić Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia