skladni rock par

Dugo ih nismo vidjeli: Jadranka Ivaniš Yaya 'izvadila iz naftalina' fotku s Riperom

24.01.2023 u 08:41

Bionic
Reading

Na vječnu ljubav pjevačica Jinxa, dizajnerica i slikarica i Dubravko Ivaniš-Ripper zakleli su 2001. godine pred stotinjak uzvanika, a njihov 'bračni staž' dokaz je da su sjajan spoj. Jadranka Ivaniš Yaya na društvenim mrežama se prisjetila njihovog zajedničkog poziranja iz prošlosti

Najpoznatiji par domaće rock scene ne može se često vidjeti na javnim događanjima (osim kad nastupaju zajedno), a Jadranka Ivaniš Yaya nema običaj previše pokazivati prizore iz privatnog dijela života.

Društvene mreže uglavnom joj služe za promociju njezinih umjetničkih djela, budući da je osim po fenomenalnom glasu poznata i po tome što je hvaljena akademska slikarica. No, napravila je iznimku i s pratiteljima podijelila fotografiju iz nekih prošlih vremena, točnije s promocije albuma grupe Pips, Chips i Videoclips u kojoj pjeva njezin suprug, održanoj u nekadašnjem kultnom zagrebačkom klubu BP.

'Živimo stvarno normalnim i možda dosadnim životima, ali naši poslovi su sami po sebi interesantni. Mislim da smo mi kao osobe, ako smijem reći, malo specifični, i imamo interesantan odnos. Puno razgovaramo, dijelimo ideje i često zajedno surađujemo i kreiramo', svojedobno je za 24sata ispričala glazbenica. Dodala je da je njezin suprug inače vođa pa je i često organizator obaveza u svakodnevnom životu te da dijele poslove kako se dogovore, ovisno kako je tko doma.

Jadranka i Dubravko Ivaniš Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL