GEORGINA RODRIGUEZ

Vatrena latina: Zaručnica Cristiana Ronalda zapalila Talijane svojim senzualnim pokretima i seksi kostimima

07.02.2020 u 11:28

Bionic
Reading

Okruglo 70. izdanje glazbenog festivala Sanremo, koji se održava u istoimenom talijanskom gradu, uveličala je svojim vatrenim angažmanom Georgina Rodrigez. Zaručnica Cristiana Ronalda pokazala je sve što zna i publiku ostavila bez teksta

Mlada Argentinka, zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda i majka njegove najmlađe kćerkice Alane Martine u četvrtak navečer odmaknula se od obiteljskih obveza i roditeljske brige stavila po strani.

Samozatajna 26-godišnja crnka gostovala je naime na ovogodišnjem izdanju popularnog talijanskog Sanremo festivala. Svojim plesnim angažmanom mnoge je ugodno iznenadila.

Talentirana Georgina Rodriguez koja se tijekom djetinjstva bavila plesom i trenirala balet sada je došla na svoje i dobila priliku pokazati što zna. Okružena muškim plesačima, u zavodljivom crnom kostimu i mrežastim čarapama Georgina je izvela fantastičnu plesnu točku za koju je kasnije nagrađena velikim pljeskom i ovacijama publike.

  • +8
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Alfonso Catalano/SGP / SGP / Profimedia

U prvim redovima na festivalu smjestio se njezin voljeni Ronaldo koji joj je odmah nakon završetka nastupa požurio uručiti buket cvijeća i obasipao je poljupcima.

Osim toga, zaručnica jednog od najboljih nogometaša svijeta na pozornici se pojavila još nekoliko puta u glamuroznim toaletama. Redala je vrlo uglađena izdanja s dozom seksepila i postala prava zvijezda večeri.