OTVORILA SE

Vanja Horvat ex Mamić progovorila o ulozi bake i novoj ljubavi

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

Prošla je godina za bivšu suprugu Zorana Mamića bila za pamćenje. Vanja Horvat ponovno se zaljubila, na poslovnom planu joj cvjetaju ruže i ono najvažnije - postala je baka. Kaže kako je njena kći puno opuštenija od nje kada je majčinstvo u pitanju

Na pragu 50-te zbgo zavidne linije i vječne mladolikosti Vanju Horvat nazivaju jednom od najljepših hrvatskih baka. Ta titula je, kaže, nasmijava. Poručuje kako je njezina kći Nina, novopečena mama djevojčice Vite, potpuno drukčija od nje.

'Ja sam sa 22 rodila, a ona s 24, međutim Nina je puno opuštenija. Ja sam imala fakultet, mi smo se selili u to vrijeme. Puno drugih prioriteta i obaveza je bilo. Ja sam uvijek bila sva nekako to mora biti to, ovo ovako, moraju jesti to, moraju izać u toliko sati, šetnje... A ona je opuštena i sve stigne', izjavila je za In Magazin Nove TV.

Vanja sa kćeri Ninom

Vanja sa kćeri Ninom

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Nije klasični 'baka servis', ali kćeri pomaže kad god je to potrebno. kaže da njezina djeca znaju da će im mama biti na raspolaganju kad god treba. Posljednjih godinu dana Vanja često putuje i u Nizozemsku, no ne zbog posla već u posjet sinu Bruni koji ondje planira upisati fakultet.

'Radi tamo, sada će upisati fakultet, dalje nastaviti, informatiku, programiranje. Zaljubio se i to tako ide, ja ga podržavam u svemu što odluči', otkrila je. Sad kad su joj djeca odrasla, pokušava naći više vremena za sebe i svoje hobije, a jedan od njih je i jahanje. Nedavno se okitila prvim mjestom na prvenstvu grada Zagreba za amatere.

'Manje više ovu godinu sam se vratila u punom sastavu bi rekla i Zasja i ja, prošle godine sam manje trenirala i skakala, nekako me posao odvukao u neku drugu stranu tako da ove godine malo više smo tu na turnirima', izjavila je.

Vanja Horvat i Mladen Veber

Vanja Horvat i Mladen Veber

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Deset godina nakon razvoda od Zorana Mamića dogodila joj se ljubav s poduzetnikom Mladenom Veberom. U vezi su više od godinu dana.

'Teško pitanje je uvijek o ljubavi. Mladen je osoba koja isto tako voli konje, izuzetno je topao tako da to nije bio problem. Meni je bitnije da one tu mene podržava u tom sportu, da nemamo problema ili svađa zašto sam na hipodromu, zašto sam na turniru, njemu je drago da sam ja sretna i da ja u tome uživam', pohvalila se. Dodala je kako se bojim reći da je nešto sjelo na svoje mjesto, što se tiče ljubavi, posla. 'Uvijek može nešto bolje, drugačije ali ja sam zadovoljna tako kako je', poručuje.

  • +11
  • +8

Vanja Horvat

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!