NE SKRIVAJU SE

Sretni i zaljubljeni: Vanja Horvat ex Mamić prvi put snimljena s novim partnerom

17.05.2018 u 11:01

Bionic
Reading

Iako se trudi svoj privatni život držati podalje od javnosti, ovog puta nije mogla izbjeći a da je fotografi ne snime na košarkaškoj utakmici Splita i Cedevite, igranoj u Splitu. Vanja Horvat uživala je u društvu Mladena Vebera, člana uprave Atlantic grupe za operativno poslovanje te predsjednika uprave košarkaškog kluba Cedevita, s kojim je u vezi od početka godine

Zagrebačka stomatologinja, dizajnerica interijera i bivša supruga Zorana Mamića proživljava svoje najbolje trenutke kad je riječ o ljubavnom dijelu života. Vanja Horvat uživa u svakom trenutku provedenim s novim partnerom Mladenom Veberom. Iako ih se može vidjeti po zagrebačkim restoranima te u gradskim šetnjama i ljubav ne skrivaju, par ne želi komentirati svoju vezu.

Vanja je zbog novog partnera očito zavoljela košarku jer su u utorak skupa snimljeni u Sportskom centru Gripe na utakmici Splita i Cedevite. Inače potječe iz uspješne rukometne obitelji jer je njezin otac Hrvoje bio jedan od najboljih rukometaša bivše Jugoslavije, proglašen najboljim rukometašem svijeta te rukometašem stoljeća u Hrvatskoj. I sama se tijekom studentskih dana bavila rukometom, dok se danas bavi jahanjem.

Za njihovu ljubav saznalo se u siječnju, kad se Vanja pojavila na utakmici Cedevite u Zadru, a kad je došla i na proslavu Veberovog 53. rođendana u jednom zagrebačkom restoranu, postalo je i službeno to da su skupa. Lijepu 46-godišnju Vanju sedam godina stariji menadžer osvojio je, priča se, vrlo brzo nakon upoznavanja.

Oboje iza sebe imaju brak. Vanjin je brak sa Zoranom Mamićem, bivšim Dinamovim trenerom, a danas trenerom Al Aina, kluba iz Emirata, trajao 17 godina. U njemu su postali roditelji dvoje djece, 24-godišnje kćeri Nine i 21-godišnjeg sina Brune. Rastali su se prije osam godina i ostali u dobrim odnosima, a Vanja je prezime Mamić promijenila u djevojačko Horvat u srpnju 2017. godine.

  • +11
Vanja Horvat Izvor: Cropix / Autor: Cropix