NIŠTA BEZ TITULE

Valjda nije bilo dovoljno otmjeno: Meghan Markle promijenila svoje ime na Archiejevom rodnom listu

31.01.2021 u 09:54

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry malo su osvježili rodni list svog sina. Meghan Markle izbrisala je svoje rodno ime Rachel Meghan i umjesto njega stavila titulu koju je dobila udajom za princa Harryja

U svibnju 2019. rođen je maleni Archie Harrison Mountbatten-Windsor koji je trenutačno sedmi u redu za kraljevski tron, a javnost je, nakon što je objavljen njegov rodni list, saznala da je Meghan Markle pravo ime Rachel. U imenu majke tamo je tada stajala Rachel Meghan, no vojvode od Sussexa odlučile su nedugo nakon Archiejev rodni list malo ušminkati.

U najnovijem primjerku rodnog lista malenog pripadnika kraljevske obitelji, kojeg se domogao britanski tabloid The Sun, sad stoji da je djetetova majka unijela promjene oko mjesec dana nakon Archiejeva rođenja. Umjesto Rachel Meghan tamo sad stoji Njezino kraljevsko visočanstvo vojvotkinja od Sussexa.

No svom je imenu i Harry dodao titulu pa se od tada na rodnom listu nalazi njegovo puno ime koje glasi Njegovo kraljevsko visočanstvo princ Henny Charles Albert David vojvoda od Sussexa.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Promjene su unesene svega nekoliko dana nakon što su službeno objavili da će prekinuti sve veze s humanitarnom zakladom u kojoj su djelovali s princem Williamom i Kate Middleton, i to nakon što se pročulo da su dva para u zategnutim odnosima.

Inače, princ Harry ovog bi ljeta trebao stići u London na proslavu 100. rođendana djeda, princa Phillipa, koja će se održati u lipnju, a očekuje se da će prisustvovati na paradi izuzetno važnoj kraljevskoj obitelji, Trooping The Colour, proslavi 95. rođendana kraljice Elizabete II, kao i otkrivanju nove statute princeze Diane u srpnju, u Kensingtonskoj palači.

  • +12
Modna izdanja Meghan Markle u 2020. godini Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No s njim u London neće stići maleni Archie kao ni supruga Meghan Markle. Navodno je razlog taj kako zbog njezina dolaska ne bi došlo do nepotrebne diplomatske drame, odnosno kako ne bi zasjenila glavna događanja.

Kraljica Elizabeta II. je jasno dalo do znanja da su Harry i Meghan i dalje voljeni članovi njezine obitelji i da su i više nego dobrodošli na obiteljskim događanjima. No, s druge strane zahlađeni odnosi između Harryja i pojedinih članova obitelji, posebice s bratom, nešto su što zahtjeva puno napora, tvrde dobro upućeni kraljevski izvori. Nitko ne želi da se ponovi misa za Commonwealth, odnosno njihovo posljednje službeno pojavljivanje Sussexovih u Westminsterskoj opatiji prošlog ožujka, kada su Harry i William jedva pogledali jedno drugoga.