BAŠ UŽIVAJU

Odmor iz snova: Ljupka Gojić Mikić oduševila je sve divnim fotografijama iz talijanskih Dolomita

18.06.2022 u 15:31

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić sa svojom je obitelji, tri kćerkice i suprugom, bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem, umjesto negdje na Jadranu, osvježenje potražila u posve drukčijem okruženju, planinama

Za neke je spas od paklenih vrućina boravak na svježem planinskom zraku daleko od prenapučenih plaža, pa se obitelj Mikić uputila na put u poznato talijansko zimovalište Alta Badiju.

Mihael i Ljupka s kćerima Mari Danom, Milom Amelie i Janom Siennom uživaju u predivnoj prirodi, gdje im ne nedostaje brojnih sadržaja.

  • +5
Ljupka Gojić Mikić - 40. rođendan Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bivša manekenka, poduzetnica i dizajnerica uživa u svježem planinskom zraku i miru u Italiji, a njezina je najnovija objava sve oduševila te je dobila brojne lajkove.

Ljupka je pozirala ispred hotela u kojem su smješteni u društvu svoje najmlađe kćeri Mari Dane, a obje su bile modno usklađene u hlačama military stila.

'Kakva fotka', 'Lijepo je pobjeći u planine', samo su se nizali pozitivni komentari, a neke je zanimalo i što nosi zgodna Zagrepčanka koja je svoj osebujan osjećaj za modu prenijela i na svoje kćeri.

Jedna od naših najuspješnijih manekenki nedavno je proslavila 40. rođendan i izjavila kako posebnih želja u novom desetljeću života nema jer je gotovo sa svime zadovoljna.

'Okrugli' je rođendan proslavila u društvu svojih najdražih - od članova obitelji, preko prijatelja pa sve do ljudi s kojima ima i poslovnu suradnju, a svi oni dobro su se zabavljali u zagrebačkom Klubu Šumica, gdje je sve bilo pripremljeno slavljenici u čast.