LIJEPA VODITELJICA

Uživa u trudnoći: Nives Ivanišević nježno obgrlila trbuščić i otkrila kad bi trebala roditi

27.04.2018 u 17:33

Bionic
Reading

Prvi put ga je pokazala početkom travnja kad je pozirala s kolegicom Doris Pinčić Rogoznicom koja bi uskoro također trebala roditi. Od tada Nives Ivanišević

'Prekrasan dan', kratko je napisala Nives Ivanišević pored fotografije na svom Instagram profilu na kojoj pozira u ljetnoj haljinici te nježno drži i gleda svoj trudnički trbuščić. Dodala je hashtag #napolaputa dajući naslutiti koliko je još vremena pred njom do dolaska prvog djeteta na svijet. Radijska voditeljica bi trebala roditi za nešto više od četiri mjeseca, odnosno krajem ljeta.

Lovely day🎶🎵#friday #radiolife #napolaputa 💜🍼

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

'Preeemedena', bio je komentar na Nivesinu od kolegice Lorene Nosić, a Mirna Maras Batinić joj je poručila: 'Jako si slatka'. Prizor lijepe trudnice izazvao je i oduševljenje glumice Sementne Rajhard, Monike Kravić, modnog dvojca Elfs, voditeljice Tatjane Jurić i glumice Ane Begić Tahiri.

Na početku su Ivaniševići svoju vezu skrivali od očiju javnosti, no čini se da su se po tom pitanju opustii. Goran je nedavno gostovao na radio postaji gdje Nives radi, a skupa su se nedavno pojavili i na jednoj modnoj reviji.

  • +3
Nives Čanović i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL