razdvojili ih prioriteti

Uzimaju stanku: Olivia Wilde i Harry Styles više nisu zaljubljeni par

19.11.2022 u 08:36

Bionic
Reading

Čini se da Harry Styles više ne živi niti čezne za 'Olivijom'. Naime, pjevač hita 'Watermelon Sugar' i njegova djevojka Olivia Wilde prekinuli su nakon gotovo dvije godine veze

Kako su stranim medijima otkrili izvori bliski paru, Harry Styles i Olivia Wilde donijeli su dramatičnu odluku te 'uzimaju stanju' nakon dvije godine ljubavne veze. 'Harry je još uvijek na turneji i sada ide u inozemstvo. Ona je fokusirana na svoju djecu i posao u L.A.-u,' rekao je jedan izvor za Page Six te dodao: 'Radi se i vrlo prijateljskoj odluci.'

'Trenutno imaju različite životne prioritete. Pritisak javnosti na njih bio je težak. Imali su uspone i padove tijekom veze,' rekao je izvor blizak paru za magazin People.

Izvor je inzistirao na tome da su njih dvoje 'još uvijek vrlo bliski prijatelji', dok je drugi insajder dodao: 'Trenutno imaju različite životne prioritete koji ih razdvajaju.' Par se prvi put susreo u rujnu 2020. kada je Harry dobio ulogu supruga glumice Florence Pugh i zamijenio Shia LaBeoufa u filmu 'Don't Worry Darling'.

Ubrzo su počele kružiti glasine da se 26-godišnja Florence, zvijezda serije 'Male žene' posvađala s Olivijom Wilde kada nije uspjela na željeni način promovirati psihološki triler, ni javno ni na društvenim mrežama. Spekualacije o svađi su se dodatno pogoršale nakon što je Florence pristala se pojaviti samo na Venecijanskom filmskom festivalu povodom premijere filma u rujnu te odustala od ostalih promotivnih pojavljivanja.

Nije jasno što je točno izazvalo navodnu svađu, ali obožavatelji vjeruju da je to imalo veze s odlaskom Shie LaBeoufa iz filma, a Styles je uskočio umjesto LaBeoufa. Dok je Olivia Wilde javno tvrdila da je otpustila LaBeoufa, 36-godišnja zvijezda 'Honey Boya' (36) kasnije je objasnila da je on zapravo dao otkaz. Dodatno dokazujući njegovu tvrdnju, video koji je procurio pokazao je kako Wilde moli LaBeoufa da ostane.

I dok se borila s dramom Pugh, bivša 'O.C.' zvijezda se također nosila s vrlo gadnom bitkom oko skrbništva s bivšim zaručnikom Jasonom Sudeikisom. Većina obožavatelja vjeruje da je Olivia ostavila zvijezdu filma 'Ted Lasso' zbog Stylesa (28), što je ona demantirala.

'Gluposti – ideja da sam ostavila Jasona zbog Harryja potpuno je netočna,' rekla je za Olivia pozirajići za naslovnicu Vanity Faira u listopadu ove godine. Olivia sa Sudeikisom ima dvoje djece – Otisa (8) i Daisy (5). 'Naša veza je bila gotova puno prije nego što sam upoznala Harryja', objasnila je tada.

  • +11
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: SCOTT KIRKLAND / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Vijest da su u Harry Styles i Olivia Wilde u vezi objavljena je u siječnju 2021. kada su izašli držeći se za ruke na vjenčanju menadžera bivšeg pjevača One Directiona.

Unatoč razlazu, između njih dvoje, kako piše Pagr Six, 'nema zle krvi'. 'Harry nije ostavio Oliviju, ili obrnuto. Zajednički su donijeli odluku. Ovo je najduža veza koju je Harry ikada imao, tako da očito imaju posebnu vezu,' otkrio je izvor.