POPULARNI KVIZ

Uzbudljivo u 'Superpotjeri': Zagrepčanin pobijedio četvero lovaca i osvojio 10.000 eura

21.04.2024 u 22:27

Bionic
Reading

Sjajnom igrom Zagrepčanin Marko Zoldoš nadigrao je četvero lovaca s 21 sekundom prednosti i osvojio 10.000 eura u završnici Superpotjere

Za troje natjecatelja - Ivonu Lovreković, Roka Suraća i Smiljana Zakariju supertim lovaca bio je prejak.

Prva natjecateljica Ivona Lovreković iz Virovitice profesorica je engleskog i španjolskog jezika, radi u jednoj zagrebačkoj gimnaziji. Što se tiče dosadašnjih kvizaških iskustava, nastupila je u Potjeri i 'Milijunašu'. U slobodno vrijeme igra tenis i voli putovati. Kao destinacije na koje bi željela otići navela je New York i Meksiko.

U prvom krugu Ivona je točno odgovorila na četiri pitanja što joj je donijelo 2.000 eura. U brzopoteznoj igri odlučila se nadmetati s četvero lovaca koji su zatražili 38 sekundi na svom satu i ponudili iznos od 14.000 eura. Lovci su točno odgovorili na sva pitanja i nadigrali Ivonu s devet sekundi.

Roko Surać iz Zadra po struci je povjesničar, trenutačno radi na zamjenama u osnovnim i srednjim školama. Što se tiče novčanog iznosa, rekao je da se došao igrati i da će biti zadovoljan sa svime što bude, piše HRT.

Roko je u prvom krugu točno odgovorio na četiri pitanja i tako si priskrbio 2000 eura, a u brzopoteznoj se odvažio suprotstaviti timu od pet lovaca koji su ponudili 25.000 eura i zatražili 45 sekundi. Nakon što se Roku zaredao niz netočnih odgovora, lovci su ga nadigrali s dvije sekunde. - Ovo je stvarno klasični primjer što stvara ova situacija, što stvara ovaj pritisak, rekao je Dean.

Smiljan Zakarija iz Imotskoga ljubitelj je kvizova i cijeli život prikuplja informacije. S osvojenim iznosom obnovio bi vozni park. U prvom krugu Smiljan je točno odgovorio na četiri pitanja, a u brzopoteznoj se igri odlučio boriti protiv četvero lovaca za iznos od 15.000 eura i 30 sekundi prednosti. Lovci su točno odgovorili na sva pitanja i nadigrali Smiljana s 15 sekundi.

Posljednji večerašnji natjecatelj Marko Zoldoš iz Zagreba fizičar je, ali ne radi u struci. Zaposlen je u jednoj banci u upravljanju rizicima. U prvom krugu Marko je točno odgovorio na tri pitanja, a u brzopoteznoj igri odlučio se suprotstaviti ekipi od četvero lovaca za 10.000 eura koji su zatražili 29 sekundi na svome satu. Nije znao da je Person uzela Janici veliki Kristalni globus za tri boda, ni da je kardinal Mazarin bio glavni ministar u prvih 18 godina vladavine Louisa XIV. Pobijedio je s 21 sekundom i napustio natjecanje s osvojenih 10.000 eura. 'Ja bih rekla možda fizika nije puno izgubila vašim odlaskom, ali ovo područje procjene rizika, tu ste briljirali', rekla je Morana.