KAKAV 'ROMANTIK'

Užarile se društvene mreže: Ovo je najčudniji trenutak između Melanije i Donalda Trumpa

18.09.2017 u 13:18

Bionic
Reading

O braku američkog predsjednika i prve dame raspravlja se već otkada je Donald Trump došao na vlast. U nekoliko navrata mogli smo svjedočiti netrpeljivim pogledima, dodirima i odgurivanjima, a sada su Melania i Donald šokirali i načinom na koji komuniciraju. Sve to ukazuje na to da je ljubavna idila tek predstava za javnost, no ponekad zaborave da kamere vide i čuju i najmanju sitnicu

Svaki dodir i izraz lica američke prve obitelji pod povećalom je javnosti, a svaka interakcija bračnog para Trump pomno se analizira. Društvene mreže ponovo su se užarile nakon Trumpova govora održanog u zračnoj bazi Andrews, a razlog je opet bio njegov nimalo džentlmenski odnos prema Melaniji. 

Najnoviji slučaj koji pokazuje netrpeljivost između supružnika dogodio se proteklog vikenda na manifestaciji u zrakoplovnoj vojnoj bazi Andrews.

Službenu snimku događaja objavila je Bijela kuća, a na njoj se vidi kako lijepa Slovenka drži uvodni govor u kojem predstavlja svog supruga.

Nakon što ga je prikladno najavila na pozornicu je stigao i američki predsjednik. Umjesto da je poljubi u obraz, Trump se rukovao sa svojom suprugom, a potom joj poručio: 'Idi na drugu stranu pozornice. Idi, sjedni tamo, dušo', pritom je lagano poguravši da krene s pozornice.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Nije trebalo dugo čekati da snimka preplavi društvene mreže i da krenu komentari u kojima svi redom osuđuju Trumpovo ponašanje.