nesretna prva dama

Brak Donalda i Melanije Trump u dubokoj je krizi

23.03.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Američki predsjednički par, Donald i Melania Trump, otkako je on preselio u Bijelu kuću ne živi zajedno već se viđaju vikendima. Prva dama odlučila je ostati u New Yorku dok njihovom sinu Barronu ne završi školska godina, a tijekom ljeta i njih dvoje sele se u Washington. No, prema pisanju američkih medija, odvojen život za bračni par Trump i nije neka novost budući da već godinama njih dvoje ne dijele postelju

Već nekoliko puta kamere i fotoreporteri zabilježili su čudne poglede i reakcije američke prve dame dok se nalazi u blizini supruga Donalda Trumpa, a posljednja novost, da Melania Trump odbija s njim dijeliti spavaću sobu, samo je dodatno potaknula rasprave da je u braku vrlo nesretna. 

Od kada je došao na vlast, prema dogovoru, Melania je ostala živjeti u New Yorku zbog sina koji tamo pohađa školu, dok Donald Trump boravi u Washingtonu.

Osim što formalno ne žive skupa, čak i u onim rijetkim situacijama kada su zajedno radi službenih putovanja, par ne dijeli istu postelju. 'Oni imaju zasebne spavaće sobe', kazao je jedan od izvora za Us Weekly, dok drugi dodaje da oni više nikad neće provesti noć spavajući zajedno.

Oni koji su bliski s obitelji, prenosi Us Weekly, kažu da bivša manekenka uopće nije zainteresirana za Donalda, da ona ne želi biti uključena ni u kakve političke stvari niti sudjelovati u bilo čemu što uključuje njega. Od kada je 20. siječnja i službeno preuzela ulogu prve dame, Melania je izuzetno ograničena vremenom zbog gustog službenog rasporeda koji mora pratiti.

Nakon svečane inauguracije i ceremonije koju je ispoštovala, Melania se povukla u svoj ogromni stan na Petoj aveniji u New Yorku i uglavnom nije izlazila u javnost, a službene nastupe koje je nakon toga morala odraditi radi supruga, učinila je izrazito nevoljko, što se moglo primijetiti na njezinim izrazima lica u nekim trenucima.