IZGUBIO VJERU U LJUBAV

Uz pomoć privatnih detektiva, Božo Vrećo otkrio da ga partner vara

01.08.2017 u 10:56

Bionic
Reading

Za njega kažu da je jedan od najzanimljivijih glazbenika koji pjevaju sevdah, a o njemu je čak pisao i The New York Times, nazvavši ga 'čovjekom anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše'. Uoči nastupa na Dubrovačkim ljetnim igrama, Božo Vrećo proživljava pravu privatnu dramu - iako se trebao zbog ljubavi preseliti iz Sarajeva u Beograd, od toga, kako je objavio na svom Facebook profilu, ipak neće biti ništa

Na Dubrovačkim ljetnim igrama 9. kolovoza nastupit će jedan od najzanimljivijih pjevača sevdaha novijeg doba. Slavni Sarajlija, koji je zbog svog izgleda i načina odijevanja, otkako se pojavio na sceni, bio meta raznih komentara, trenutno proživljava dramu u privatnom životu.

Nakon što je polovicom svibnja najavio kako zbog ljubavi seli iz Sarajeva u Beograd, te kako će sa svojim partnerom na intimnoj ceremoniji izmijeniti i vjenčane zavjete, ovih se dana sve promijenilo, a Božo Vrećo ne krije tugu i razočarenje.

Baš kako je putem svojih profila na društvenim mrežama objavio sretnu vijest o selidbi, tako je i ovoga puta iskoristio taj kanal da sa svojim obožavateljima podijeli najteže trenutke, kroz koje trenutno prolazi.

Njegov status donosimo u cijelosti:

'Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvijek gnušao, prije nego sam otišao k njemu da živimo skupa, po povratku iz Madrida, smetalo mi je par stvari i nisu mi se uklapale, stvarale su mi nemir, bili smo razdvojeni i htio sam znati detaljnije ko je zapravo čovjek s' kojim trebam početi živjeti.

Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvjesno vrijeme, saznali smo da je imao dupli život i da, varao me i lagao, pišem ovo sada bez ikakvih emocija, pomalo kameno jer sam sinoć izgubio vjeru u ljubav, sinoć sam isplakao sve što sam trebao.

  • +4
Božo Vrećo Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Što je najgore takvim osobama teško je prozreti preljubu ili sam ja bio previše slijep od ljubavi dok nisam progledao, pa eto nek vam ova moja ispovjest bude ogledalo da sve provjerite uvijek. Htio sam da znate pravu istinu kao i dosad i da mi date snage da se ne osjećam sam i usamljen, ovo je moja jedina izjava povodom toga, ostajem u svom domu sa majčicom i sestrom koje su sa mnom i svu snagu sam sada usmjerio na moje koncerte koji dolaze.

Ttreba mi vaša ljubav, to mi je uvijek lijek i srcu i duši i moje pjesme, sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku, neko živi sa ovim cijeli život i ne zna s' kim živi ili se pravi da ne zna. Ja ne mogu tako, po cijenu svega, a nemojte ni vi, i da znate da sam dobro i da sam jak.

Autor: Youtube

Jja sam svašta preživio u životu, a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima. Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne uđem u nešto što me moglo još više povrijediti i koštati mog zdravlja koje moram čuvati iznad svega, i da,

Ja ni nemam više riječi,

kada ljubav zbog njih vene,

zar ima neko preči

tebi draga sad od mene.'