ERIKA BUENFIL

Uz nju su odrastale generacije: Svoju je popularnost stekla ulogom Marisol, a sada se ponovno vraća na male ekrane

01.06.2021 u 10:13

Bionic
Reading

Zahvaljujući naslovnoj ulozi u telenoveli 'Marisol', meksička glumica Erika Buenfil sredinom je devedesetih postala doslovce svjetska zvijezda, a njezine zgode i nezgode iz dana u dan u jednom su dahu pratili i hrvatski gledatelji. Na veliku radost brojnih obožavatelja, Erika je snimila novu seriju s kojom se nada ponoviti veliki uspjeh

Sredinom 90-ih, 'Marisol' je bila jedna od omiljenih meksičkih sapunica koja je mnoge prikovala za male ekrane, a s nesretnom sudbinom cvjećarice s ožiljkom na licu mnogi su se poistovjetili, zajedno s njom plakali. 'Marisol' je bila iznimno popularna i u Hrvatskoj, a uz nju su mnogi naučili i jezik.

Upravo zahvaljujući toj seriji nevjerojatnu popularnost je stekla i meksička glumica Erika Buenfil, koja je u to doba imala 32 godine. Danas ima 47 godina i na veliku radost brojnih obožavatelja u Hrvatskoj od 14. lipnja imat ćemo je prilike gledati u novoj seriji 'Te doy la vida' ('Dajem ti život'), a koja će se emitirati na HRT-u.

I ovoga puta Erika u seriji ima jednu od glavnih uloga, a sve je snimano prošle godine u doba najvećeg lockdowna u Meksiku, što je za sve glumce bio popriličan izazov.

Serija 'Marisol' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Inače, Erika Buenfil, koju na Instagramu prati 3,9 milijuna ljudi iz cijelog svijeta, se nakon snimanja 'Marisol' pojavila u još nekoliko većih uloga u telenovelama, no prevladala je ljubav prema kazalištu, ali i želja da ima sređen privatni život. S bivšim meksičkim predsjednikom Ernestom Zedillom dobila je sina Nicolasa de Jesusa, od milja zvanog Nico. Ernesto ju je ostavio dok je bila trudna i nikada nije upoznao sina. Erika je do 2008. krila tko je otac njenog sina, no meksičkim medijima nije trebalo dugo da saznaju i objave tu informaciju.

  • +3
Erika Buenfil Izvor: Profimedia / Autor: El Universal / Zuma Press / Profimedia