misli li na ruku ili politiku?

Zoran Šprajc opet se nakon izbora javio iz tramvaja i poručio: 'Desnica slomljena i u drugom krugu'

01.06.2021 u 09:02

Bionic
Reading

Uoči prvog kruga lokalnih izbora RTL-ov urednik i voditelj objavio je video u kojemu je objasnio zašto će ponovno propustiti izbornu noć. Objasnio je da mu je slomljena ruka te se našalio da ga 'politika baš neće' jer je pred prethodne izbore doživio infarkt. Imao je nekoliko objava u kojima je naveo kako sada, nakon devet godina ponovno koristi zagrebački javni prijevoz, posebno tramvaje

Ovaj put Zoran Šprajc se nije žalio na skučenost i nedovoljan broj rukohvata u tramvaju, već sa selfiejem. 'Desnica slomljena i dugrom krugu', komentirao je fotografiju i na kraju dodao smajlić.

Premda se to može protumačiti kao komentar, reakcija na izborni rezultat očito je da je ovog puta popularni voditelj aludirao na svoju nezgodu. Šprajca lom desne ruke čini se, ne ometa u kretanju, već ga je, kako je sam pojasnio u jednoj od prijašnjih objava, natjerao da više hoda, a vrijeme na bolovanju koristi i za obilazak zanimljivih destinacija.

Podsjećamo, popularni RTL-ovac je sjeo u tramvaj čak nakon devet godina.

'Ruka u tramvaju', djelo polomljenog autora. Nakon 9 godina i prvog infarkta ponovno se vozim tramvajem i zasad nemam primjedbi, možda zato što izbjegavam jutarnje i popodnevne špice. Ipak uočavam da u njima više nema prikaza mreže linija što je dosta glupo za grad koji se ufurao da je turistička Meka, (zapravo glupo je svakako) te da su rukohvati u novim tramvajima postavljeni skoro iznad glave putnika na sjedećim mjestima čime međunožja stajaćih i lica sjedećih putnika dolaze u neobično blizak odnos... A obzirom na širinu putničkog prostora rukohvata bi moglo biti i više. (Ako se dobro sjećam, stari 'Đurini tramvaji' imali su po tri reda rukohvata na stropu). No dobro, možda ipak imam primjedbi', pojasnio je tada na Instagramu.

Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL