NEZABORAVNA VEČER

Uvijek senzacionalna: Severina je Nijemce osvojila stasom i glasom

27.11.2017 u 20:05

Bionic
Reading

Severina je u subotu stigla u Munchen gdje je iste večeri održala nezaboravan koncert u prepunom noćnom klubu, a ako je suditi prema objavama na njezinom Instagram profilu, atmosfera je bila i više nego odlična

Nakon nezaboravnog putovanja u ParizSeverina se vratila poslovnim obavezama. Pjevačica je vikend provela radno, no rasprodani koncert i zadovoljna publika najveće su nagrade svakom pjevaču, zbog koje se neprospavana noć uvijek isplati.

Atraktivna pjevačica u subotu je s bendom doputovala u Munchen gdje je održala koncert za njemačku publiku. 'Hello Munich - I'm back!', pozdravila je svoje fanove na Instagramu uz selfie na kojem pozira u bundi na ulicama grada.

Prepuni noćni klub Vip Club izmamio je pjevačici osmijeh na lice, a svojoj se publici nakon koncerta zahvalila na iskazanom povjerenju i putem društvenih mreža. 'Bio je to još jedan nezaboravan koncert u Münchenu', napisala je Severina ispod galerije fotografija koju je objavila na Instagramu. 

Ako je suditi prema fotografijama, pjevačica je, kako to samo ona zna, atmosferu podigla na maksimum, a njemačka publika, osim u najnovijim hitovima, mogla je uživati i u Severinom plesnom nastupu koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Atraktivna pjevačica i ovog se puta potrudila dati svoj maksimum kada je moda u pitanju pa je za nastup odjenula malu crnu haljinu koja joj je pristajala kao salivena.

  • +6
Severina i Igor Kojić, Milan Popović i odvjetnica Eleonora Katić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL