velika sreća

Severina i Igor Kojić slave drugu godišnjicu braka: 'Mom su srcu dovoljne tvoje grudi'

22.11.2017 u 13:07

Bionic
Reading

Prije točno dvije godine na današnji dan Severina i Igor Kojić uplovili su u bračnu luku i održali jedno od najspektakularnijih vjenčanja na ovim prostorima. Evo kako se tog posebnog dana prisjetila naša najveća estradna zvijezda i što je poručila voljenom suprugu

'Mome su srcu dovoljne tvoje grudi i krila moja za tvoju slobodu... Iz mojih usta poletjet će u nebo ono što je spavalo u tvojoj duši (22.11.2015.)', napisala je Severina ispod romantične fotografije nastale na dan svadbe s Igorom Kojićem, koja se prije dvije godine odvila u Beogradu. 

Uz to je naravno dodala svoj već prepoznatljiv natpis 'volim što se volimo', koji je pjevačica počela koristiti otkada se u njezin život ušetao mlađahni Igor, s kojim je zaboravila na sve dotadašnje ljubavne brodolome. 

Poznati supružnici u posljednje dvije godine pokazali su nam koliko su skladan par i koliko su sretni što su pronašli jedno drugoga. 

Severina i Igor Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Osim što je Igor prati na raznim koncertima, bračna idila vidi se i na mnogobrojnim putovanjima, kada im se nerijetko pridruži i Sevkin petogodišnji sinčić Aleksandar kojeg je dobila iz prošlog braka sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Prisjetimo, službeno crkveno vjenčanje Igora Kojića i Severine održano je u Istri, u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti, kojem su svjedočili samo najuži prijatelji i obitelj. 

Nekoliko mjeseci nakon toga održali su spektakularno slavlje u Beogradu, na koje su pristigla neka od najznačajnijih imena regionalne estradne scene.