UVIJEK U TRENDU

Ni Severina nije odoljela skupocjenom sakou koji obožava Brigitte Macron

24.11.2017 u 14:55

Bionic
Reading

Domaća estradna ikona Severina na Instagramu redovito počasti fanove inspirativnim stajlinzima, a ovaj se put pohvalila skupocjenim sakoom koji obožava nositi prva dama Francuske, Brigitte Macron

Više od pola milijuna fanova na Instagramu kraljica estrade Severina redovito oduševljava zanimljivim modnim kombinacijama kojima je s godinama uspjela zaraditi titulu jedne od najbolje odjevenih zvijezda u regiji.

  • +24
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Sunčan jesenski dan Severina je odlučila provesti u kombinaciji na kojoj se, osim skupocjene torbe Hermes, istaknuo bijeli sako s upečatljivim zlatnim gumbima.

Riječ je o modelu sakoa s potpisom francuske modne kuće Balmain, a njegova najveća obožavateljica u svijetu slavnih definitivno je Brigitte Macron. Da posjeduje impresivnu kolekciju prepoznatljivih Balmainovih sakoa u različitim bojama, prva dama Francuske dokazala je u nekoliko javnih pojavljivanja.

  • +13
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Vlastiti primjerak sakoa s potpisom Balmaina Severina je odlučila kombinirati s crnim odjevnim komadima poput uske majice utaknute u traperice skinny kroja s detaljem upečatljivih proreza.

Uz skupocjenu birkinicu, kojom se imala priliku pohvaliti prošlog mjeseca, novu kombinaciju zaokružila je parom crnih cipela u špic s iznimno tankom potpeticom.

Osim Severine, Balmainovu sakou nije odoljela ni atraktivna bivša manekenka i ekonomistica Iva Šarić Leko, koja se odlučila za crni model, a imala ga je priliku nositi na predstavljanju nove kolekcije u Izipizi pop up storeu u Zagrebu. 

  • +19
Brojni poznati na predstavljanju novog modela Izipizi Glacier Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish