JANE FONDA:

'Uvijek mu pogledam u oči i zaboravim svoj tekst'

  • Autor: T. B.
  • Zadnja izmjena 20.03.2017 20:41
  • Objavljeno 20.03.2017 u 20:33
Jane Fonda 3

Jane Fonda 3

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Sjajna 79-godišnja glumica Jane Fonda gostovala je kod Ellen DeGeneres te je govorila o svojoj suradnji s Robertom Redfordom

Jane Fonda ponovo se srela s Robertom Redfordom u filmu 'Our souls at night'. Tijekom intervjua 79-godišnja glumica objasnila je voditeljici EllenDeGeneres koji joj je najveći problem kad se nađe u istom filmu s Redfordom.

'Jedini problem rada s Bobom je to što je dovoljno da samo pogledam u njegove oči i jednostavno se utopim u njih te zaboravim svoj tekst', rekla je Fonda.

'No napokon sam shvatila da sam odrasla. U dosadašnjim filmovima uvijek sam bila zaljubljena u njega. Svaki put bih se zaljubila u njega. I onda, kad neko vrijeme ne bi razgovarao sa mnom, pomislila bih da se ljuti na mene. No ovaj put kad nije razgovarao sa mnom jednostavno sam ga gurnula i natjerala ga da komunicira sa mnom', duhovito je zaključila.

Jane Fonda već je glumila s Redfordom u filmovima 'The Chase', 'Barefoot in the Park' i 'The Electric Horseman' te u filmu 'Tall Story'. Ovo joj je peti film u kojem surađuje sa slavnim glumcem.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi