BIVŠI HOLIVUDSKI PAR

Usprkos pravnoj bitki s Angelinom Jolie: Brad Pitt ove će blagdane ipak provesti s djecom

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 23.12.2020 12:48
  • Objavljeno 23.12.2020 u 12:48
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se njihovoj dugogodišnjoj, pravnoj bitki za skrbništvo nad djecom i dalje ne nazire kraj, Brad Pitt sa svojom bivšom suprugom Angelinom Jolie uspio je postići dogovor oko božićnh praznika koje će provesti sa svoje troje biološke djece – kćeri Shiloh i 12- godišnjim blizancima, Knoxom i Vivienne

Prema napisima časopisa US Weekly, Pittovo provođenje vremena s djecom u vrijeme blagdana biti će ograničeno. 'Djeca će s njim moći provesti badnju večer', ističe izvor časopisa koji nadalje pojašnjava kako su supružnici ranije razgovarali o provođenju blagdana kao obitelj kada su početkom godine uspjeli pronaći 'zajednički jezik', no od tada su se planovi promijenili.

  • +12
  • +9

Brad Pittove bivše veze

Izvor: Profimedia / Autor: Regency Enterprises / New Regenc / AFP / Profimedia

'Brad i Angelina podjednako su odgovorni za sudsku dramu koja ne prestaje, a njihova djeca postala su kolateralne žrtve', nadodao je izvor.

Globalna pandemija koronavirusa slavnu oskarovku ove je godine spriječila u humanitarnom radu izvan granica SAD-a, a u naumu da svoju biološku i posvojenu djecu povede na humanitarne misije diljem svijeta, prema odluci suda, trebala je tražiti odobrenje od Brada Pitta.

  • +2

Angelina Jolie s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: META / Backgrid UK / Profimedia

Bivši holivudski par upleten je u beskrajnu bitku za skrbništvo nad djecom koja se odugovlačila i trajala do travnja 2019. godine, a sve je počelo još u rujnu 2016. godine kada je Angelina Jolie podnijela zahtjeva za razvod od glumca.

Osim 14- godišnje Shiloh i 12- godišnjih blizanaca, bitka za skrbništvo Brada Pitta i Angeline Jolie podjednako pogađa 17- godišnjeg Paxa i 15- godišnju Zaharu. Angelinino prvo posvojeno dijete, dječak Maddox iz Kambodže, ovog je kolovoza proslavio 19. rođendan.

Ovog ljeta Jolie je iz brakorazvodne parnice s Pittom pokušala ukloniti privatnog suca - Johna W. Ouderkirka - jer je navodno njegovao bliski odnos s Pittovim odvjetnicima. Pittov tim na opužbe Jolie odgovorio je sudskim dokumentima koji dokazuju da je Ouderkirk, koji je služio vjenčanju para 2014. godine, upoznao sve strane s navodnim sukobom interesa.

'Što duže to čini, to više štete nanosi djeci', izjavio je jedan poznanik para za The Post u kolovozu. 'Ovo je igra koju ona igra. Ona još uvijek ima djecu većinu vremena u odnosu na njega i takvu situaciju pokušava održati što je duže moguće'.