DOSTA JOJ JE

Uspješnoj manekenki dozlogrdila pitanja poput 'tko će te takvu oženiti'

10.08.2018 u 21:06

Bionic
Reading

Hrvatska manekenka Kristina Šalinović tokom godina tijelo je prekrila tetovažama, no zbog toga se na društvenim mrežama često mora nositi s predrasudama

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki s inozemnom karijerom Kristina Šalinović lako je prepoznatljiva po brojnim tetovažama kojima je ukrasila svoje tijelo. Umjetnička djela kojima si je odlučila prekriti tijelo rado hvali na svojoj stranici Instagrama.

  • +9
Kristina Šalinović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

No, iako mnogi znaju cijeniti tetovaže, postoji i određen broj osoba koje očito ne vole taj oblik umjetnosti ili im jednostavno nije jasno zašto bi netko na takav način želio ukrasiti svoje tijelo.

Kristina Šalinović nedavno je odgovorila svima koji su imali negativan komentar na njene tetovaže.

'Zašto se tetoviraš? Kako ćeš izgledati jednog dana kad ostariš? Tko će te takvu htjeti oženiti? Trebala bi biti dama, ne gangster! Zašto to radiš? Ne sviđa mi se! I tako dalje, i tako dalje. Što vas je uopće briga? Ako vas nije briga kako vi izgledate, zašto vas je briga kako ja izgledam? Nikad nisam bila sretnija u svojoj koži! Ako nemate nešto lijepo za reći, nemojte reći ništa! Pustite ljude da budu ono što žele, dok god nikome ne čine nažao. Budite tko želite biti', napisala je Kristina Šalinović pokraj svoje fotografije na Instagramu.

Kristina Šalinović je u vezi s Talijanom Enricom Miglioratijem koji radi tetovaže.

  • +19
Kristina Šalinović Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram