UVIJEK POSEBNA

Kristina Šalinović otkrila tajnu svoje nove višebojne frizure

18.06.2018 u 18:06

Bionic
Reading

Jedna od naših najperspektivnijih i najuspješnijih manekenki nakon godina provedenih u inozemstvu, prije dvije godine odlučila se vratiti u Hrvatsku. Kristina Šalinović otvorila je svoj frizerski salon na koji je posebno ponosna, a često i sama isprobava boje i frizure. Najnoviju je pokazala i na partyju Havana Momento Mojito

Na 5. put, održanom Havana Momento Mojitu, festivalu svih ljubitelja Kube, ritmova salse, kubanske hrane i jednog od najpoznatijih koktela na svijetu, Kristina Šalinović je pokazala svoju jarku i višebojnu kosu s istaknutim šiškama.

'Ne bojam se sama nego u svom salonu imam asistenta koji mi pomaže u mojih vragolijama. Kad ne mogu naći modele, često isprobavam na sebi razne frizure i nove boje', rekla je za tportal lijepa Marakanka koja je osvanula na naslovnicama Harper’s Bazaara, Voguea i brojnih drugih prestižnih magazina.

Na partyju na Zrinjevcu se sjajno zabavljala iako ne izlazi baš često van. 'Kad završiš s poslom i strgan dođeš doma, legneš i nikud ti se kasnije ne ide. Tako je i kod mene', kaže Kristina. Još uvijek ne zna kako će provesti ljeto budući je dobila inozemnu ponudu. Nije htjela otkriti kakvu, nego samo da je riječ o frizerstvu.

  • +9
Kristina Šalinović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Na partyju u duhu Kube osim Kristine Šalinović uživali su i modni dvojci Elfs i Twins, Vlaho Arbulić, komičarka Andrea Andrassy te brojne blogerice i IT djevojke. Kao dobar voditeljski duo sa izvrsnim umijećem plesanja salse, koji su posjetitelje vodili kroz tu zabavnu večer, pokazali su se Damir Kedžo i voditeljica Mirna Savić.

  • +4
Havana Momento Mojito Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Petar Santini i Domagoj Blažević