ruši Instagram rekorde

Uspjela je nadmašiti i Kim: Kylie Jenner postala prva žena na svijetu sa 300 milijuna pratitelja

14.01.2022 u 09:17

Bionic
Reading

Ariana Grande početkom rujna ove godine postala je prva žena na Instagramu koja je skupila 200 milijuna sljedbenika, a sada joj se pridružila reality zvijezda Kardashian-Jenner. Prestigla ju je unatoč tome što u posljednje vrijeme nije baš bila aktivna zbog svoje trudnoće, ali i tragedije na Astroworld Festivalu u Houstonu gdje je njezin dečko Travis Scott nedavno bio organizator i glavni izvođač kada je u stampedu poginulo 10 ljudi

Mnogi su pretpostavljali da će tu titulu ponijeti Kim Kardashian koja je proslavila cijeli Kardashian-Jenner klan, no do toga nije došlo. Kylie Jenner 'za vratom pušu' njezine sestre - Kim koja ima 191 milijun, Kendall sa 141, Khloe sa 122 i Kourtney sa 103 milijuna pratitelja, a najpraćenija osoba na Instagramu i dalje je Cristiano Ronaldo s 388 milijuna pratitelja.

Inače, fanovi diljem svijeta su razvili su teoriju da je Kylie već rodila svoje drugo dijete zbog 'ključnog dokaza' koji su primijetili neki pratitelji. Naime, nedavno je podijelila objavu s kratkim noktima, a zadnji put se to dogodilo kada je rodila prvo dijete, danas trogodišnju Stormi.

Kylie Jenner Izvor: EPA / Autor: RINGO CHIU

Osim ttoga, Travis Scott je na Instagramu objavio fotografiju božićnog ugođaja (obitelj Kardashian-Jenner su zajedno slavili) u njihovom domu, a na stolu se nalazi bočica za bebu, istu kakvu je Kylie koristila kada se rodila njena prva djevojčica.