VOLI LUKSUZ

Nezamisliva raskoš: Kylie Jenner fanove provela kroz svoj privatni zrakoplov

31.12.2020 u 08:32

Bionic
Reading

Kylie Jenner, najmlađa sestra iz klana Kardashian-Jenner, stekla je veliko bogatstvo zahvaljujući svojem brendu kozmetike Kylie Cosmetics

Dvadesettrogodišnjakinja je dobro poznata po svojoj ljubavi prema luksuzu.

Najmlađa sestra Kim Kardashian voli potrošiti pa se tako pohvalila na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja raskošnim privatnim zrakoplovom koji je uređen prema njezinim idejama.

  • +2
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kako piše Page Six, Kylie Jenner je na svoj luksuzni privatni zrakoplov spiskala vrtoglavih 70 milijuna dolara.

Obzirom kako samo niže poslovne uspjehe pa je njezina blagdanska kolekcija kozmetike razgrabljena, 23-godišnja poduzetnica može si priuštiti ono o čemu obični 'smrtnici' mogu samo sanjati.

Zvijezda realityja 'Keeping Up with the Kardashians' zrakoplov je ukrasila natpisom Kylie Cosmetics ispisanim ružičastim slovima.

Putnici koji će imati sreću letjeti s Kylie dobit će jastuke i deke njezinog brenda KylieSkin, dakako u ružičastim tonovima.

Kylie je vodila računa o svim detaljima pa se u zrakoplovu nalaze i prostori za odmor, kupaonice, mjesto za odmor, prostrana garderoba za prtljagu beauty mogulice.

Inače, mlada članica klana Kardashian-Jenner s reperom Travisom Scottom ima kćerkicu Stormi koju skupa odgajaju jer su iako su prekinuli, ostali u prijateljskim odnosima.