BEZ KOBEA I GIGI

Uskrs u domu Vanesse Bryant: Udovica košarkaške legende raznježila je sve posljednjom snimkom

12.04.2020 u 22:14

Bionic
Reading

Iako joj nije lako, osobito jer je ovo prvi Uskrs koji je dočekala bez supruga Kobea Bryanta i njihove 13-godišnje kćeri Gianne, koji su izgubili život u stravičnoj helikopterskoj nesreći, Vanessa Bryant morala je smognuti snage i krenuti dalje zbog tri kćeri koje su ostale - Natalije, Bianke i Capri

Na svom Instagram profilu 37-godišnja udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, Vanessa Bryant, objavila je neodoljivi video Bryantovih najmlađih kćeri, trogodišnje Bianke i devetomjesečne Capri, snimljene na Uskrs.

Na snimci je u prvom planu Bianka koja nježnim udarcima čekićem pokušava razbiti uskršnje jaje koje u sebi sadrži iznenađenje, dok se skriva iza predimenzioniranih naočala. Sa strane sve to promatra devetomjesečna Capri koja je nedavno i propuzala.

Nakon što je vidjela kako Bianka i neće postići uspjeh nastavi li nježno udarati, stvar je u svoje ruke uzela Vanessa Bryant i pokazala kako zaista treba udariti. Sve to nasmijalo je malenu Capri, koja se neodoljivo nasmijala u kameru.

Ovo je inače prvi Uskrs koji Vanessa Bryant slavi bez supruga Kobea Bryanta, ali i njihove 13-godišnje kćeri Gianne, koji su život izgubili u siječnju, u stravičnoj helikopterskoj nesreći.