glazbeni spektakl

Uskoro kreće show 'Zvijezde pjevaju': Među natjecateljima je Maja Ciglenečki, a u žiriju bi trebala sjediti Zorica Kondža

03.02.2022 u 12:02

Bionic
Reading

Posljednja sezona emitirana je prije godinu i pol a glazbeni show na ekrane se vraća u ožujku nakon što na HRT-u završi najnovija sezona 'A strane'. Već se spominju imena mogućih natjecatelja

Kako saznaje Jutarnji list, nova sezona će imati prvi isključivo muški par. Pred publikom i žirijem zajedno će pjevati Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca.

Kao još jedan od parova spominju se Slavonci - Areta Ćurković i Goran Bošković koji su trebali nastupiti u showu još u proljeće 2020. godine, ali je sve palo u vodu zbog korone. Mentorice će biti Lara Antić-Prskalo, Gina Damjanović, Ivana Kindl te Lu Jakelić. Kako navodi Jutarnji list, glas u showu po prvi put će pustiti splitska radijska voditeljica Edita Lucić Jelić, Iva Jerković, redatelj Mario Kovač te televizijska voditeljica Maja Ciglenečki. Šuška se i o Lidiji Bačić koja je odustala od zadnje sezone zbog korone, a i Martini Validžić koja je već nastupala u jednoj od sezona showa.

  • +5
Maja Ciglenečki Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Katarina Banić

U žiriju showa sjedit će Jurica Pađen, Danijela Martinović i Marko Tolja, kojima će se, a trebala bi im se pridružiti pjevačka diva Zorica Kondža. Podsjetimo, u posljednjoj sezoni emitiranoj prije godinu i pol dana, pobjedu su odnijeli glumica Arija Rizvić u paru s mentorom Markom Kutlićem.