puna iznenađenja

Uskoro ćemo upoznati pravu Meghan: S Netflixom priprema neočekivan projekt

17.04.2024 u 14:12

Bionic
Reading

Nakon što je ugasila svoj blog 'The Tig', a prije nekoliko mjeseci i podcast na Spotifyju, Meghan Markle još uvijek se drži suradnje s Netflixom te sada pripremaju projekt u kojem ćemo gledati Meghan na način na koji je imaju priliku gledati samo najbliži

Selena Gomez, Christy Tiegen, Sanja Doležal, a onda i Sanja Vejnović... Sve su to javne ličnosti koje su se javnosti predstavile kao pjevačice i glumice, a onda su otkrile strast prema kulinarstvu te ih sada držimo i za relevantan izvor ukusnih recepata. Vjerovali ili ne - uskoro će im se pridružiti i Meghan Markle!

Nakon što je jučer otkrila svoj prvi proizvod iz nove lifestyle kolekcije American Riviera Orchard, Meghan je pokazala da je džem od jagoda tek početak.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Naime, s Netflixom priprema kulinarsku emisiju, a snimanje počinje za manje od tjedan dana, točnije 23. travnja.

Kako prenose strani mediji, serija se navodno neće snimati u njezinom domu u Montecitu u Kaliforniji, vrijednom 14 milijuna dolara, već na nekoj nepoznatoj, ali bliskoj lokaciji: 'Netflix je unajmio kuću u Montecitu za snimanje.'

Doznaje se da će emisija slaviti radosti kuhanja i vrtlarstva, zabavu i prijateljstvo, a producirat će je Sony Pictures Television, ali i sama Markle koja će u epizodama koristiti i proizvode vlastitog brenda, kao što su već spomenuti džem od jagoda, pribor za jelo i slično.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MIAMIPIXX/VAEM / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Osim Meghan, i Harry priprema projekt serijala o američkom polo prvenstvu u Wellingtonu na Floridi, a osigurat će novi pogled na natjecanje i društvenu scenu polo industrije.

  • +4
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia