NA VISOKiM PETAMA

Urnebesni video Eve Longorije otkrio da je na Oscare, uz malo muke, stigla - pješice

13.03.2024 u 14:29

Bionic
Reading

Među mnogobrojnim holivudskim zvijezdama ovogodišnje dodjele Oscara našla se i Eva Longoria, koja je na crveni tepih stigla pješice, vješto manevrirajući na nevjerojatno visokim potpeticama

Odjevena u crnu, dugu haljinu Tamare Ralph, koja je tako laskala njezinoj građi tijela i istaknula njezine atribute, 48-godišnja Eva Longoria ispod nje je 'sakrila' cipele na visoku potpeticu s kojima je 'varala na visini'.

Ova 155 centimetara visoka ljepotica, odavno je naučila da za ljepotu vrijedi trpiti, pa makar to značilo da mora balansirati u potpeticama kojima će vizualno izdužiti figuru, ali i dobiti na centimetrima.

@evalongoria True life: I literally walked to the Oscars 😂 this is the real #bts ♬ оригінальний звук - spoti.music

Eva je bila jedna od mnogih holivudskih zvijezdi koje su bile uzvanici ovogodišnje dodjele Oscara, a kako je zapravo izgledao njezin dolazak na crveni tepih, otkrila je sama u urnebesnom videu kojeg je podijelila na svom TikTok profilu.

  • +5
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / AMY SUSSMAN / GETTY IMAGES / TAMMIE/AFF-USA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL /

'Stvarni život: doslovce sam ušetala na Oscare. Ovo je stvarnost, nikakvi fancy automobili ne voze ovdje!!', stoji ispod objavljenog videa.

@evalongoria What did y’all think of my Oscars 2024 look? @Maeve Reilly @kenpaves @Elan Bongiorno ♬ In the Mood - Glenn Miller

Eva Longoria već je podijelila neke snimke kako se odvijala njezina priprema za Oscare - od šminke i frizure pa sve do obroka kojeg je pojela. Iako su mnogi mislili da zbog haljina koje je odabrala za dodjelu, ali i Vanity Fair party, nije pojela apsolutno ništa, Eva je otkrila da joj je obrok bio tanjur pun čipsa kojeg je umakala u dip od češnjaka.