EDITORIJAL ZA ELLE

Na A-listu je stigla jer je bila najseksi 'kućanica', no Eva Longoria se time ne zamara

01.12.2023 u 13:56

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: Monica Schipper / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Naslovnicu najnovijeg izdanja magazina Elle krasi 48-godišnja Eva Longoria, koja na novoobjavljenim fotografijama izgleda bolje no ikada

Slavna 'kućanica' Eva Longoria priznala je i sama da je iskoristila priliku i 'zajahala val' zahvaljujući kojem je postala jedna od najtraženijih glumica Hollywooda. Na holivudsku A-listu 48-godišnjakinja je stigla zahvaljujući ulozi Gabrielle Solis u hit seriji 'Kućanice', gdje je bila i najseksi kućanica u glumačkoj ekipi.

'Sjećam se kada sam bila u 'Kućanicama' da sam uvijek bila 'ona seksi', a ljudi su me često pitali je li me strah da će me to 'smjestiti u ladicu onih koje su seksi'', rekla je Eva Longoria za Elle i dodala:

'Nije me briga, jer doći će dan kada više neće govoriti da sam seksi. No, ni to me ne brine.'

A koliko je trenutno uistinu seksi, pokazala je i na najnovijim fotografijama iz Elleovog editorijala, u kojem je, između ostalog, pozirala u kožnom baloneru Michaela Korsa, koji je senzualno otkrio dijelove njezine kože.

Glumica je ovom prilikom progovorila i o izazovima koje je doživjela režirajući svoj prvi fillm 'Flamin' Hot' u industriji kojom dominiraju muškarci.

Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

'Morate pretpostaviti da imate posao, jer to je ono što muškarci rade cijelo vrijeme. Oni ni ne pomišljaju da se moraju boriti za svoj posao. Kada sam to shvatila, promijenio se i moj pristup, ali i moj ton u sobi. Pomislila sam, ovo je moj film i svakim dijelom svoga tijela znam da ću ga i režirati. Nisam mogla podbaciti u svom prvom filmu, to nije bila opcija za mene, jer znam da tada ne bi dobila drugu priliku.'