prisjetila se bivše karijere

Urnebesna snimka Victorie Beckham: Poslušajte kako danas izvodi poznatu pjesmu Spice Girls

23.07.2023 u 21:10

Bionic
Reading

Jedna od svakako najslavnijih osoba na svijetu, proslavila se pjevanjem u ženskoj grupi. Danas više ne pjeva, barem ne pred javnošću, no već se moglo vidjeti da pred obitelji i bliskim osobama zapjevuši ponekad. Opet se prisjetila starih pjevačkih trenutaka

Victoriji Beckham nije mrsko vratiti u svoju glazbenu prošlost, otkrio je ranije David Beckham objavivši na svom Instagram profilu video na kojem njegova supruga pjeva stari hit Spice Girls iz 1997. godine 'Stop'. Sada je ona na svom TikToku objavila novu snimku.

Posh Spice je ovog puta pustila glas na novoj privatnoj zabavi i to pjesmu 'Giving You Everything'. 'Zagrijavanje vokala u Miamiju. Bit će još toga, najavila je modna dizanjerica. Raspojasala se dok je pjevala, a zapjevao je i njezin suprug.

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come 🤫!! 🎶🎤

♬ original sound - Victoria Beckham

Inače, u prošlogodišnjem gostovanju na 'Watch What Happens Live' je izjavila da se unatoč dobroj zabavi i užitku nastupanja s curama jednostavno ne može posvetiti turneji, pogotovo uz četvero djece i posao. 'Volim ih puno i uživam pjevajući naše stvari na karaokama, ali najbolje je to tako i pustiti', izjavila je tada.

  • +5
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia

Podsjetimo, posljednji put kad se slavna pop grupa iz 1990-ih okupila u punom sastavu bilo je za Olimpijske igre 2012. u Londonu. Na vrhuncu popularnosti Mel B, Mel C, Geri Halliwell, Victoria Beckham i Emma Bunton bile su krajem 1990-ih prodavši više od 100 milijuna albuma diljem svijeta.

Spice Girls su nastale 1994. i objavile brojne hitove kojima su poharale svjetske top ljestvice poput ‘Wannabe‘, ‘Stop‘, ‘Spice Up Your Life‘ i ‘Too Much‘. Iako su se raspale 2000., ponovo su se okupile 2007. i objavile pjesmu ‘Headlines (Friendship Never Ends).‘