LJETNI ODMOR JEDNOG OCA

Zoran Šprajc odmara s obitelji: Na njegovu posljednju odmah je reagirala i Marijana Batinić i to ne bez razloga

06.08.2021 u 11:18

Bionic
Reading

Baš kako su i najavili s posljednjim danima srpnja, ekipa RTL Direkta otišla je na zasluženi trotjedni odmor, a Zoran Šprajc otkrio je kako te dane i dragocjene trenutke provodi s obitelji

'Nekad ovako nastupamo po manjim mjestima u priobalju. Nazovite nas za raspored nastupa i mogućnost angažmana.' Riječi su to koje je Zoran Šprajc napisao pored jedne od rijetkih fotografija za javnost, na kojoj pozira sa svoje troje djece - sinovima Darjanom i Mironom te kćerkom.

Njihovu ljetnu lokaciju odmah su prepoznali neki njegovi obožavatelji, napisavši kako je riječ od Starom Gradu na Hvaru, dok mu je kolegica s RTL-a Marijana Batinić emotikonima 'daj pet' i 'pljeskanje ruku' odobrila najbolji odmor kakav roditelj može poželjeti.

Iako je na svom Instagram profilu itekako aktivan, svoju djecu doista rijetko objavljuje, stoga ne čudi da je ova fotografija izazvala toliku pozornost. I dok su se Darjan i Miron 'ufurali' u očevu ideju za fotografiranje, Franka i nije bila pretjerano oduševljena svime. Simpatičan je i detalj da su trojica muškaraca obitelji Šprajc odabrala bermude u kombinaciji sa crnim košuljama sa šarenim printom, dok se Franka odlučila 'igrati na sigurno' sa bijelom haljinom.

Inače, ​​​​​​​Zoran Šprajc iz dugogodišnjeg braka sa suprugom Lidijom ima troje djece, od kojih je Franka ujedno i najstarija.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL