UZ ROBERTA KURBAŠU

Upoznajte Dunju, novu Bingo djevojku

04.03.2011 u 12:11

Bionic
Reading

Stiže velika vijest za sve bingoljupce – od 7. ožujka kreće novo izdanje TV Binga u novom terminu, iz novog studija i u društvu novih voditelja, Roberta Kurbaše i atraktivne Dunje Mutevelić

Od ponedjeljka, 7. ožujka, Bingo možete pratiti ponedjeljkom u 20.05, na prvom programu HTV-a, a Bingo dolazi u novom

ruhu kao kraća i dinamičnija emisija 'TV Bingo'! Kroz dvadesetak minuta emisije, iz novog studija, sreću možete okušati u društvu novih domaćina. Roberta Kurbaše i Dunje Mutevelić, a već ovog ponedjeljka, u novom Bingu, možete osvojiti rekordnih 28.000.000 kuna.

Nakon angažmana u serijama i u kazalištu te uloge u spotu za Severininu pjesmu 'Haljinica boje lila' koji je režirao Darko Drinovac, Robert Kurbaša okušat će se po prvi puta kao voditelj, nakon što je zamalo postao voditelj na HRT-u kada je u rujnu 2009. godine trebao preuzeti mjesto Tarika Filipovića u popularnom 'Milijunašu'.

Robertova nova kolegica, 25-godišnja Dunja Mutevelić, članica je modne agencije Sandre Vranješ te apsolventica na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Atraktivna plavuša u novom Bingu zamijenit će dosadašnje Bingo djevojke Anteu Kodžoman i Tinu Katanić.