YASSINE BONO

Uoči okršaja s Hrvatskom sin marokanskog vratara postao viralni hit

16.12.2022 u 13:47

Bionic
Reading

Unatoč odličnim obranama Yassinea Bona, Maroko se nije uspio plasirati u finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Kako je započeo krug - utakmicom protiv Hrvatske - tako će i završiti sutra u 16 sati, u borbi za broncu

Nakon ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva jasno je da će i cijena na tržištu za vratara Maroka, Yassinea Bona, itekako porasti. A upravo će on i u subotu, baš kao i na početku prvenstva, stajati na golu na koji će pucati naši Vatreni.

Yassine Bono postao je zvijezda i tijekom jednog od intervjua kojeg je dao nakon jedne od utakmica. Zapravo, ispravnije bi bilo reći da je zvijezda postao njegov sin, kojeg je, tijekom davanja izjava, držao u naručju.

Naime, Yassine Bono govorio je u mikrofon, a u jednom trenutku, umislivši valjda kako je riječ o slasnom sladoledu u ljubičastoj boji, približio mu se i polizao ga.

Ovaj prizor nasmijao je TV reportera, ali i vratara marokanske nogometne reprezentacije, koji je zbog cijele situacije još jednom morao ponoviti sve izrečeno.

  • +18
Francuska - Maroko, polufinale SP-a, 2022. Izvor: Profimedia / Autor: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije trebalo dugo da video postane viralni hit, a maleni dječak, zvijezda na Internetu.