GLAZBENA OBITELJ

Unuka Arsena Dedića snimila je svoj prvi spot; pogledajte kako danas izgleda

07.11.2023 u 17:55

Bionic
Reading

Lu Dedić, unuka glazbenih legendi Arsena Dedića i Gabi Novak, čiji je otac također hvaljeni glazbenik Matija, uspješno pliva u glazbenim vodama

Lu Dedić snimila prvi videospot za novi singl pod nazivom 'Mijenjam se'.

Autor i ove pjesme, kao i njenog prvog singla 'Prava stvar' je Silvio Pasarić s kojim je Lu kliknula na prvu kad je u pitanju glazbeni izričaj koji ju je najviše privukao.

Unuka legendarnih Arsena Dedića i Gabi Novak te kćer jednog od naših najboljih jazz pijanista, Matije Dedića, odmalena je živjela s glazbom različitih stilova, a pop izričaj je onaj s kojim je profesionalno zakoračila u svijet glazbe. Za razliku od pjesme plesnog ritma 'Prava stvar', objavljene prije nekoliko mjeseci, 'Mijenjam se' je pomalo drugačija, ali jednako moćna pjesma koja daje uvid u širinu potencijala Lu Dedić.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Veseli me predstaviti svoj novi singl 'Mijenjam se'. Producent i aranžer Silvio Pasarić i ja smo se odmah dogovorili kojim ćemo tempom snimati i objavljivati singlove. Beskrajno sam zahvalna što sam imala priliku raditi s iznimno talentiranom Tinom koja je napravila sve kako bih bila više nego zadovoljna s prvim videospotom i s kojom mi je suradnja bila potpuno prirodna, bez stresa! Zahvaljujem i Virni Hošnjak na odličnoj, energičnoj koreografiji koja je upotpunila ovaj spot. Plesačice Plesnog studija 'Korak' su, osim što sjajno plešu, dale super pozitivnu energiju. Sve u svemu, imala sam odlično iskustvo na snimanju svog prvog spota. Snimati ću i dalje, pratite kako se mijenjam', poručila je Lu.

Da je suradnja na prvom videospotu Lu Dedić protekla na obostrano zadovoljstvo, potvrđuje i redateljica Tina Kadoić: 'Nakon prvog slušanja pjesme, zajedno smo odlučili fokusirati se na jednostavnu i jasnu tematiku te staviti naglasak na zanimljive, čiste i mladenačke vizuale. Naš cilj bio je prikazati tranziciju iz svakodnevne hladne i namještene maske u prirodni 'groove' i toplinu koju svi u sebi nosimo. Imala sam otvorene ruke za kreiranje vizuala, što je uvijek prava poslastica, te je cijeli proces protekao glatko', rekla je Tina dodajući da je suradnja s Lu bila je jednostavna, kratka i inspirirajuća.

I Gabi Novak nestrpljivo je čekala premijeru videospota na CMC televiziji, a nakon viđenog nije krila svoje oduševljenje unukom.