PREDNOSTI SLAVE

Siri je krivo izgovarala njezino ime, a onda je Barbra Streisand nazvala upravu Applea...

07.11.2023 u 14:41

Bionic
Reading

Povodom izlaska memoara legendarne Barbre Streisand u javnost su počele curiti zanimljive priče o njezinom životu, a među njih svakako spada i zgoda vezana uz popularnu Siri, koja je krivo izgovarala njezino ime te je nakon intervencije kod samog vrha Applea, sve popravljeno

Povodom izlaska svojih memoara pod nazivom 'My Name is Barbra', legendarna pjevačica i dvostruka dobitnica Oscara, Barbra Streisand dala je intervju za BBC. U njemu je, među ostalim ispričala i jednu zgodu iz privatnog života, rekavši kako ju je izludilo što Siri, digitalni asistent Appleovih proizvoda, cijelo vrijeme krivo izgovara njezino ime.

'Moje se prezime ne izgovara sa 'Z'. Kaže se Strei-sand, kao pijesak na plaži. Može li biti jednostavnije od toga?', rekla je Barbra Streisand otkrivši da se zbog toga odlučila na zanimljiv korak.

Naravno, takvo što običnim smrtnicima ne bi ni palo na pamet, jer znaju da se ništa njihovom intervencijom ne bi promijenilo. No, kada se zovete Barbra Streisand, onda to ima težinu.

  • +3
Barbra Streisand i James Brolin Izvor: EPA / Autor: Matt BARON / POOL

Danas 81-godišnjakinja, otkrila je kako je nazvala Tima Cooka, generalnog direktora Applea, i požalila mu se kako njihov digitalni asistent krivo izgovara njezino ime. 

'Tim Cook je bio tako divan. Odmah je promijenio izgovor mog imena kod Siri... Čini se da je to jedna od prednosti slave', rekla je Barbra Streisand.