MLADI BUNTOVNIK

Unuk Mire Ungara novo je ime na domaćoj hip-hop sceni, evo što o njegovoj glazbi kaže slavni djed

12.07.2019 u 14:31

Bionic
Reading

Martin Müller - Lermi već neko vrijeme piše i snima, a nedavno je objavio pjesmu koja je zapela za uho publici, ali i Stoki, Neredu, grupi Elemental, Fil Tilenu koje mladi reper proziva u skladbi nazvanoj 'Mrzim'. Njegov djed, legendarni pjevač za tportal je otkrio što misli o unukovom izričaju i je li mu dao kakav savjet

Martin Müller - Lermi sin je Lane, kćeri zagrebačkog pjevača sa svjetskom karijerom iz njegovog drugog braka s Danijelom, ruskom manekenkom. Miro Ungar ponosan je što je bar jedno od troje unučadi, zainteresirano za glazbu.

'Moj unuk se već dugo bavi različitom vrstom glazbe od moje, ali očito je da ima djedove gene. Sviđa mi se to što radi. On piše provokativne, hrabre i pomalo bezobrazne tekstove koji su primjereni za izričaj kakav je on izabrao. Martinova zadnja objavljena pjesma ima dosta pregleda na Youtubeu i skrenuo je pažnju na sebe. On je mladi buntovnik i mislim da bi ga mogla čekati sjajna karijera ako u tome ustraje', rekao nam je Miro Ungar.

Taj vitalni 82-godišnjak koji neumorno putuje, pjeva, pleše (2011. sudjelovao je u 'Plesu sa zvijezdama') igra tenis i skija, za sada svom 20-godišnjem unuku nije dao nikakav savjet kad je riječ o glazbi.

'Za sada još ništa, ali s velikim interesom je došao pogledati moja dva kabaretska programa i svidjelo mu se što mi je, moram priznati, veliki kompliment da mladi, dvadesetogodišnjaci podržavaju i uvažavaju', poručio je Miro Ungar.

Izvor: Društvene mreže