ZVIJEZDE PJEVAJU

Umjesto Danijele Martinović u polufinalu showa sjedit će novi član žirija

22.04.2024 u 16:52

Bionic
Reading

Mala promjena ove nas subote očekuje u polufinalu showa 'Zvijezde pjevaju'. Naime, kako su otkrili s HRT-a, umjesto Danijele Martinović u žiriju će sjediti Nikša Bratoš

Na dobro poznatom mjestu, između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje, u subotnjem polufinalu nećemo moći gledati splitsku pjevačicu Danijelu Martinović. Umjesto nje, o sudbini natjecatelja odlučivat će Nikša Bratoš, koji je 'uskočio' kao zamjena.

Ovaj renomirani glazbenik odradit će, ne sumnjamo, svoj posao besprijekorno, a zasigurno neće nedostajati ni humora među trojicom mušketira.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Inače, ove godine gledamo kraću sezonu 'Zvijezde pjevaju', pa smo već stigli do polufinala. Ovoga puta promjena je i u vidu ispadanja, pa će u samom polufinalu ispasti čak dva para.

  • +20
Zvijezde pjevaju, 4. epizoda Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Ove subote napustili su nas Jelena Pajić Ćulibrk i Vjeko Ključarić, a od pet parova, koji će izvoditi po dvije pjesme žanrova koje još nisu izveli, samo će njih tri otići u samo finale.

U polufinalu će svoje snage odmjeriti: Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, Igor Barberić i Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković, Dea Presečki i Dino Petrić te Ivana Mišerić i Alen Đuras.