MARTA ŠIMIĆ MRZLEČKI

HRT-ova voditeljica ima razloga za sreću: Sa suprugom proslavila 20. godišnjicu braka

29.12.2020 u 11:02

Bionic
Reading

U blagdanskoj sezoni HRT-ova voditeljica, Marta Šimić Mrzlečki, ima razloga za sreću. Uoči dočeka Nove godine, simpatična Pitomačanka sa suprugom je proslavila 20. godišnjicu braka, a svoje pratitelje na Instagramu tim je povodom počastila njihovom svadbenom fotografijom

Urednica i voditeljica HRT-ova Dnevnika već je neko vrijeme aktivna na društvenim mrežama. Na Instagramu najčešće objavljuje fotografije sebe, no ponekad s javnosti podijeli i kakvu od svoje obitelji. U povodu proslave 20. godišnjice braka, koja je bila ovog ponedjeljka, 28. prosinca, Marta Šimić Mrzlečki svoje pratitelje raznježila je objavom dviju fotografija sa suprugom, bivšim nogometašem Alenom Mrzlečkim.

Uz fotografiju snimljenu na dan vjenčanja i onu 20 godina kasnije, voditeljica je dodala prigodne hashtagove, a njezinu objavu brojni pratitelji iskoristili su kako bi njoj i njezinom suprugu u komentarima čestitali na velikoj obljetnici ljubavi.

  • +4
Marta Šimić Mrzlečki Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

U rujnu ove godine HRT-ova voditeljica izjavila je kako 20. godišnjicu braka sa suprugom planira proslaviti u istom krugu ljudi koji su bili na njihovu vjenčanju, no zahvaljujući pandemiji koronavirusa proslava će ipak pričekati, što je dala naslutiti svojom objavom na Instagramu.

'Neki od njih, bake i djedovi, nažalost više nisu s nama, no ako zbrojimo svu djecu, ipak nas je više, tako da imamo razloga za slavlje. U šali znam reći da ćemo, ako ovako nastavimo, dogurati do zlatnog pira pa će nas snimiti za neku od naših emisija. A kućanske poslove uglavnom obavljam ja – da nisam novinarka, bila bih kućanica, ovako nastojim balansirati ta dva posla', izjavila je voditeljica HRT-a.