novost u eteru

Ugašen je narodni, a lansiran novi radio - bravo!: Osim voditeljskih imena promijenio se i sadržaj

16.11.2022 u 09:47

Bionic
Reading

Prvo je bio Narodni radio pa se neko vrijeme zvao - narodni, a sada je i on otišao u povijest jer je na medijskoj sceni od srijede ujutro zasvirao bravo!, potpuno rebrandirana radiopostaja. Osim voditeljskih imena promijenio se sadržaj, produkcija, web i aplikacija te vizualni identitet

Na projektu rebrendiranja radilo se dulje od šest mjeseci. 'U bravo! smo inkorporirali najbolje od narodnog, ali i postrožili kriterije za plasiranje domaćih hitova. Napravili smo i selekciju svjetskih hitova, koji će činiti 15 posto glazbenog sadržaja, u prijevodu - dvije pjesme po satu. Prepoznaju se na prvu, ali uglavnom ih nećete čuti kod naše konkurencije. Zašto? Zato što se mi ne ograničavamo glazbenim žanrom nego se vodimo osjećajem', poručio je direktor Katijan Knok.

Glumac Hrvoje Kečkeš s jutarnjom ekipom Markom Bratošem i Dorom Srdar, i dalje ima zadatak – razbuditi Hrvatsku. 'Jako me veseli novo poglavlje ispred nas, vjerujem da će pokoja strana pjesma fino začiniti najbolju domaću glazbu. Naradili smo se za ovo zbog čega je uzbuđenje još veće. Mogu obećati u svoje i u ime ostatka jutarnje ekipe - ime se mijenja, ali mi ostajemo isti. Osim ako nam uleti sponzorstvo nekog estetskog kirurga. Bravo za nas', kazao je Kečkeš.

Uz dobro poznate glasove na frekvencijama, od danas će se čuti i onaj DJ-ice s velikim iskustvom, Alex Milinković.

‘Neopisivo me veseli biti dio projekta čiji početak piše povijest. Godinama sam slušala i divila se kolegama s kojima danas dijelim redakciju i to je za mene ostvarenje snova. Na bravo! gledam kao svakodnevni izlazak iz svoje zone komfora, najveći izazov i krunu svoje radijske karijere. Osjećaj je poseban'. Na samom startu bravo! će dobiti i legendarno pojačanje. Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva pridružiti će im se Drago Ćosić kao specijalni gost komentator. Sve će se, osim u eteru i na bravo! društvenim mrežama, moći pratiti i putem bravo! TV- a.