NEZGODAN TRENUTAK

Uf, ovo je bolno za gledati: Elle Macpherson pala s pozornice pa okrivila novinare

28.02.2019 u 14:51

Bionic
Reading

Najpoznatija australska manekenka Elle Macpherson, svojedobno prozvana nadimkom 'The Body' sudjelovala je u Beču na predstavljanju opernog bala kada se dogodila nezgoda za koju je potom okrivila novinare i fotoreportere

Nakon što je održana konferencija u sklopu koje je najavljen tradicionalni bečki operni bal, manekenka Elle Macpherson zahvalila se publici na slušanju i krenula s pozornice.

U trenutku kada je pokušala sići stepenicama, slavna Australka posrnula je i pala, a na sreću uhvatili su se suradnici koji su je pratili do izlaza.

Elle MacPherson Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Nakon što je došla k sebi od pada, Macpherson je zamolila okupljene novinare i fotoreportere da ugase kamere, aparate te ih okrivila za nezgodu.

'Znate, ovo se dogodilo jer je oko mene toliko bliceva kamere i jednostavno ne mogu vidjeti gdje hodam i što mi je pred nogama. Zato bi bilo lijepo od vas kada bi nas malo na trenutak pustili da hodamo slobodno', rekla je manekenka.

  • +10
Elle Macpherson i Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, dugonoga ljepotica zbog savršenih proporcija nosila je nadimak 'The Body' ('Tijelo'). Bila je jedna od najpoznatijih supermodela svijeta, a i danas u 55-godini života svojim izgledom ostavlja bez teksta.