TONI I ALEX

Udala se slavna njemačka ljepotica koja je nekoć ljubila i nepopravljivog zavodnika Lea DiCaprija

04.10.2020 u 19:41

Bionic
Reading

Njemačka manekenka Toni Garrn i engleski glumac Alex Pettyfer (30), najpoznatiji po ulozi u filmu 'Magic Mike', vjenčali su se u mladenkinom rodnom gradu, Hamburgu

Par je objavio zaruke za Božić, a 10 mjeseci kasnije izgovorili su sudbonosno 'da' na maloj ceremoniji u Njemačkoj u društvu najbližih članova obitelji i prijatelja, piše Daily Mail.

Toni, 28-godišnja ljepotica koja je svojedobno bila u vezi s Leom DiCaprijem za ovu je prigodu nosila svilenu slip haljinu, dok je Alex bio elegantan u sivom odijelu i svijetloplavoj košulji.

Plavokosa manekenka stajling je upotpunila jednostavnom frizurom i decentnim make upom.

Toni je sretnu vijest o božićnim zarukama podijelila na Instagramu riječima: 'Na Božić me je ljubav moga života iznenadila pitanjem želim li biti njegova zauvijek. Promijenio je moj život od dana kad smo se upoznali i pokazao mi je što je prava ljubav'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#loveisblind 🙈❤️

Objavu dijeli TONI GARRN (@tonigarrn)

Visoka Njemica godinama je u svijetu mode, a modni su je skauti otkrili kad je imala samo 13 godina na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Hamburgu. Dvije godine kasnije već je imala ugovor s modnom kućom Calvin Klein, a od onda njezina karijera ide uzlaznom putanjom.

Markantnog Britanca Alexa Pettyfera mediji su u prošlosti povezivali s glumicama Diannom Agron ('Glee') i Elvisovom unukom Riley Keough, no njegovo je srce zarobila atraktivna Toni koju je zaprosio nakon 10 mjeseci veze.