EVAN RACHEL WOOD

Odluka zvijezde hit serije sve je iznenadila, no sad je sigurna da je to najbolje što je ikad napravila

04.10.2020 u 17:26

Bionic
Reading

Glumica Evan Rachel Wood, zvijezda brojnih filmova i serija poput 'Kajillionaire', 'True Blood', 'Westworld', 'Thirteen' ili 'The Wrestler', u jednom se trenutku toliko zasitila negativnosti na popularnoj društvenoj mreži da je donijela odluku kako će se potpuno povući s Twittera

Hvaljena glumica koja je svojedobno bila u vezi i s kontroverznim glazbenikom Marilynom Mansonom, napravila je iznenadni potez koji je iznenadio njezine fanove no sad se nimalo ne kaje zbog te odluke.

Evan Rachel Wood koju gledamo kao Dolores Abernathy u hit seriji 'Westword', kaže kako deaktiviranje svog Twitter profila smatra najboljom odlukom koju je ikad donijela. Glumica se potpuno povukla u svibnju s ove popularne društvene mreže.

'Zbilja mislim kako je to najbolja odluka koju sam ikad donijela. Sve mi je to počelo utjecati i na moje mentalno zdravlje. Samo sam se psihički osjećala sve gore. Bilo je tu previše negativnosti u mom životu pa sam počela osjećati posljedice. Inače se dugo borim s anksioznosti i posttraumatskim sindromom tako da mi dodatna doza negativne energije nije trebala', rekla je Evan Rachel dodajući kako su je mnogi pokušali optužiti izvlačeći određene stvari iz konteksta.

'Htjeli su me strpati u ladicu živčane, iracionalne feministice. I samo sam pomislila, ne želim više biti dio toga', objasnila je svoju iznenadnu odluku glumica dodajući kako će svim svojim snagama i dalje raditi na pomoći žrtvama obiteljskog nasilja.

U ranijem je intervjuu poznata glumica koja je tri puta bila nominirana za nagrade Emmy i isto toliko puta za Zlatni globus, otkrila kako joj je gluma pomogla postati boljom osobom.

'Zahvaljujući različitim ulogama mogu bolje shvatiti ljudsku psihu. Bolje razumijem druge', rekla je glumica koja je s Idinom Menzel otpjevala duet 'Show Yourself' koji se može čuti u animiranom filmu Frozen II.

Glumica je bila u braku s engleskim glumcem Jamiejem Bellom s kojim ima sedmogodišnjeg sina.