TOMISLAVA GUDELJ

Udala se HTV-ova voditeljica: Sretnu vijest otkrila gledateljima Dnevnika

21.11.2017 u 17:44

Bionic
Reading

Otkako je 1. travnja dobila priliku da vodi Dnevnik na HTV-u, Tomislava Gudelj ne krije kako je sretna zbog takvog promaknuća, ipak, unatoč tome što je javna osoba, svoj privatni život krije. No, danas je tijekom podnevnog Dnevnika otkrila kako u njezinu životu postoje novosti. Tomislava se udala za Ivora Vucelića, koji je, očito, 'slab' na zgodne voditeljice, jer je prije braka s Tomislavom, bio u kratkom braku s Lanom Pavić te u dugogodišnjoj vezi s Mijom Kovačić

Već se dulje hodnicima HRT-a šuška kako je voditeljica Dnevnika, Tomislava Gudelj u sretnoj vezi s Ivorom Vucelićem, koji je javnosti postao poznat prvo po dvomjesečnom braku s voditeljicom Lanom Pavić, a potom i po dugogodišnjoj vezi s drugom voditeljicom, Mijom Kovačić.

  • +7
Tomislava Gudelj Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Da je ova veza itekako ozbiljna, potvrđeno je danas u podnevnom Dnevniku, gdje je odmah na početku otkriveno kako se par u međuvremenu vjenčao. Naime, pozdravljajući gledatelje, voditeljica se danas i službeno prvi puta predstavila s novim prezimenom - umjesto Tomislava Gudelj stajalo je Tomislava Vucelić.

Prije negoli je 1. travnja ove godine dobila priliku da vodi Dnevnik na HRT-u, Tomislava je radila u mozaičnoj emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

  • +4
Nova lica HRT-a Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT Promo