ostvarenje snova

Udaje se Renee Zellweger: Holivudska glumica počela je organizirati vlastito vjenčanje

19.07.2023 u 09:18

Bionic
Reading

Renee Zellweger drži do vlastite privatnosti pa tako nema ni društvene mreže. O njezinom se privatnom životu ne zna puno, ali sretne vijesti ovaj put su se brzo proširile! Holivudska glumica zaručena je za Anta Ansteada, a par planira i vjenčanje

Glumica koju odmah povezujemo s njezinom najpoznatijom ulogom konačno je dobila jedan romantični završetak. Baš kao i Bridget Jones, Renee Zellweger dugo je čekala da u njezin život ušeta onaj pravi. Zaljubljena je bila i u Jima Carreyja i Bradleyja Coopera, no njezino srce sada pripada samo Antu Ansteadu s kojim je u vezi od 2021.

Kako prenosi DailyMail, britanski voditelj i holivudska zvijezda sada su zaručeni, no sve još uvijek drže u tajnosti.

'Renee i Ant svoje planove drže u nevjerojatnoj tajnosti, ne planiraju veliku javnu objavu', otkrio je prijatelj para. Uz to, prijatelj je otkrio i da se planira vjenčanje koje neće biti nikakvo pompozno slavlje s puno uzvanika, već intimna ceremonija koja će obilježiti njihovu ljubav.

Iako Zellweger nema profile na društvenim mrežama, njezin budući suprug ponekad na svome Instagramu pokaže dijelić njihove idile.

Atraktivni Anstead već je dvaput bio u braku, a tijekom tih godina upoznao je i čari očinstva. Sa suprugom Louise dobio je kći Amelie i sina Archieja, a s američkom voditeljicom Christinom Hall 2019. godine je dobio sina Hudsona.

Da su djeca velik dio njegovog života pokazuju i njegove objave na Instagramu, a nedavno je Renee napravila rijedak potez poziranja s dvoje djece svoga zaručnika. Poziranje s djecom pokazuje da je spremna preuzeti ulogu i u njihovim životima, ali i da Amelie i Archie nemaju nikakve zamjerke na očev odabir nove partnerice.

75. dodjela nagrada 'oscar'

Objavljene su nominacije za Oscare, a ovako su izgledale holivudske ljepotice na dodjeli prije čak 20 godina

Pogledaj galeriju