Leonardo Maria Del Vecchio

Ženi se jedan od najmlađih milijardera - i to šest mjeseci nakon razvoda

10.07.2023 u 09:23

Bionic
Reading

Leonardo Maria Del Vecchio i Jessica Serfaty jedan su od parova koji su tek nedavno objavili svoju vezu, a sada se već u daljini čuju i svadbena zvona. Iako je Talijan tek prije 6 mjeseci izašao iz braka, za novu ljubav nikad nije prerano

Leonardo Maria Del Vecchio poznati je nasljednik carstva optike u čijem su vlasništvu neki od najvažnijih brendova naočala trenutno, primjerice Ray Ban, Sunglass Hut, Oliver Peoples. Osim toga, obiteljska tvrtka Luxottica Group SpATakođer proizvodi i naočale za dizajnerske marke kao što su Chanel, Prada i Versace. Osim što je milijarder, Del Vecchio je i veliki zavodnik na čiji je šarm pala Jessica Serfaty, ljepotica koja se proslavila sudjelovanjem u emisiji 'Top Model'.

Markantni Talijan i atraktivna Amerikanka sada su zaručeni. Mnoge je iznenadilo kako se stvar brzo odvila, ako jedan izvor blizak paru za Page Six tvrdi: 'Oni su sretniji nego ikad i tako zaljubljeni jedno u drugo'.

Naime, Del Vecchio je prethodno bio u braku s Annom Castellini, plavokosom ljepoticom koja karijeru gradi u modelingu. Njihovo vjenčanje u lipnju 2022. opisivalo se kao izuzetno glamurozno, no sav taj glamur nije bio dovoljan za bračnu sreću pa su se rastali šest mjeseci kasnije.

Bogati nasljednik sada se preko ušiju zaljubio u lijepu Jessicu. Njihovoj ljubavnoj vezi prethodilo je prijateljstvo otkad su se 2017. upoznali u Cannesu. Ponovo su se zbližili nakon što su njihove druge veze završile, a ljubav se dogodila vrlo brzo.

Na Instagramu njihova veza baš i nije dobro prihvaćena, a mnogi Serfaty optužuju da prečesto mijenja dečke koje nalazi prema istom principu - svi su bogati.

Lijepa je Jessica dugo bila u vezi s Edom Westwickom, kojeg mnogi pamte po ulozi Chucka Bassa iz 'Tračerice'. Također je bila zaručena za izvršnog direktora Fireflyja Kaana Gunaya 2019, hodala je s YouTuberom Loganom Paulom, a prije su je povezivali sa zvijezdom One Directiona Niallom Horanom.

Osim toga, na Instagramu često dijeli i fotografije svoga sina za kojeg kaže da je njezina najveća ljubav, premda neki izvori tvrde da ga viđa samo šest tjedana godišnje.

efektan dizajn

Ova vjenčanica dobitna je kombinacija minimalizma i holivudskog glamura

Pogledaj galeriju